תוכנות כונן C התמלא כשהתחלתי לעבוד על פוטושופ

• הוסף לסימניות
ולא נותן לי לעבוד.
כל פעולה שאני עושה מופיע לי הודעה שדיסק הטיוטה מלא.
מה עושים???

• הוסף לסימניות
אם יש כונן נוסף בתוך המחשב אפשר לנתב את הקבצים הזמניים אליו
ופעם הבאה לקנות כונן C גדול לפי המלצות בעלי הניסיון
לא אחת נתקלתי שאנשים מנסים לחסוך כמה שקלים בכונן קטן "ומקסימום אם יהיה צורך נוסיף" (לא יודע אם זה המקרה כאן)

• הוסף לסימניות
אם יש כונן נוסף בתוך המחשב אפשר לנתב את הקבצים הזמניים אליו
ופעם הבאה לקנות כונן C גדול לפי המלצות בעלי הניסיון
לא אחת נתקלתי שאנשים מנסים לחסוך כמה שקלים בכונן קטן "ומקסימום אם יהיה צורך נוסיף" (לא יודע אם זה המקרה כאן)
הכונן C גדול. יש בו 220G. לא מספיק?
וזה קורה לי רק עכשיו. אולי בגלל ששדרגתי את התוכנות ל-2024.
שנים אני כבר עובדת עם פוטושופ ואף פעם לא התמלא לי ככה הכונן C תוך רגע.

בכל מקרה, רוקנתי ממנו קצת קבצים שהיו עליו.
איזה קבצים אפשר בלב שקט למחוק?

• הוסף לסימניות
הכונן C גדול. יש בו 220G. לא מספיק?
כונן C בגודל 220GB, זה ממש ממש לא גדול. ממש ממש ממש לא.
במיוחד אם הוא משמש לאחסון קבצים \זמניים.

שנים אני כבר עובדת עם פוטושופ ואף פעם לא התמלא לי ככה הכונן C תוך רגע.
גדלי הקבצים בעולם גודלים עם השנים, זה מה יש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה