כונן c כל הזמן מתמלא

• הוסף לסימניות
אני עובדת בפוטושופ
פתאום הוא רושם לי שהכונן מלא
אני סוגרת ופותחת מחדש
זה מסתדר לעוד כמה דקות...

מה עושים? מה זה?

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
או שקופצת לי ההודעה הזו

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק דרך המחשב שלי האם כונן C מלא

• הוסף לסימניות
להגדיר את דיסק הקבצים הזמניים לדיסק D.
להיכנס לedit
למטה לperformence
שם ניתן להגדיר באחד החלונות, אני לא זוכר כרגע בע"פ בדיוק, שיהיה בD ולא בC.

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה לedit?
תודה ענקית!

קבצי זמניים נוצרים גם כשאני לא עובדת על פוטושופ?

• הוסף לסימניות
בשורה העליונה של התפריטים בפוטו שופ השני משמאל זה edit כנסי לשם ואז "פריפרנס" זה האחרון ברשימה ומשם ל"פריפומנס"(אצלי זה הרביעי ברשימה) שם הוא נותן לך לבחור באיזה כונן הקבצים הזמנים נשמרים אז תסמני לו כונן אחר לא C
וכדי למחוק את מה שנוצר עד עכשיו כנסי לכונן C תלכי לחיפוש ותסמני לו שיהיה בגודל עצום ואז הוא נותן לך הרבה קבצים שמתחילים במילים TEMP PHOTO... משו כזה, כל קובץ כזה את יכולה למחוק ואז יתפנה לך המקום,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עשיתי ניקוי עם הccleaner זה פינה מקום
אני באמת ישנה מיקום לקבצים הזמניים
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה