כונן C מלא כשיש בו רק תוכנות. מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אשמח להבין..
אין בכונן שום מסמכים חוץ מהתוכנות של המחשב... (עד כמה שידוע לי..)
אדובי, מייקרוסופט וכד'...
איפה יכולה להיות הבעיה? זה התחיל להפריע לי כשהפוטושופ לא זז וכותב "אין שטח פנוי בדיסק"...
אשמח לעזרתכם! מה עלי לעשות?

קבצים מצורפים

• מסך.png
    מסך.png
    KB 67.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כל מיני קבצי זבל
שאריות של תוכנות
קבצי מערכת לא נצרכים
ניתן לפנות אלי לפרטי למיטוב המחשב

• הוסף לסימניות
תודה.
בשיטוט בפורום מצאתי משו שקצת עזר
עכשיו הוא כבר לא "אדום" אבל עדיין עמוס..

• הוסף לסימניות
את יכולה להתקין את התוכנה "סי קלאר", התוכנה מנקה באופן אוטמטי את הקבצי מערכת הלא נצרכים ואת הזמניים.
[ודרך אגב, בד"כ כל מה ששמרת בספריות "מוסיקה" "מסמכים" "תמונות" וכו' נשמר במקור בכונן C רק שיש קיצור דרך כזה.]

• הוסף לסימניות
אצלי היה מקרה כזה לאחרונה וגיליתי שמה שייצא את העומס
זה שעל שולחן עבודה הייתה תיקיה עמוסה מאד לקח לי זמן לתפוס שזו הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a110;n5026764:
אצלי היה מקרה כזה לאחרונה וגיליתי שמה שייצא את העומס
זה שעל שולחן עבודה הייתה תיקיה עמוסה מאד לקח לי זמן לתפוס שזו הבעיה.

גם זה לא.
הכל מסודר בכוננים אחרים.

• הוסף לסימניות
http://www.jam-software.com/treesize_free/

מצ"ב קישור לתוכנה שמראה בצורה ויזואלית את המשקל של התיקיות בכונן. כך אפשר לראות ברגע מה תופס מקום.
הרבה פעמים יש תיקיות של קבצים זמניים שתופסים הרבה מקום, בפרט בתוכנות של אדובי.
אפשר ומומלץ להגדיר בתוכנות של אדובי את מיקום הקבצים הזמניים בכונן אחר, ולהימנע מעומס על C.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n5027037:
http://www.jam-software.com/treesize_free/

מצ"ב קישור לתוכנה שמראה בצורה ויזואלית את המשקל של התיקיות בכונן. כך אפשר לראות ברגע מה תופס מקום.
הרבה פעמים יש תיקיות של קבצים זמניים שתופסים הרבה מקום, בפרט בתוכנות של אדובי.
אפשר ומומלץ להגדיר בתוכנות של אדובי את מיקום הקבצים הזמניים בכונן אחר, ולהימנע מעומס על C.

תודה!
הגדרתי את פוטושופ לכונן אחר,
ועכשיו- איך אני מוחקת את הקבצים הזמניים של אדובי?

• הוסף לסימניות
כמדומני שתוכנת ccleaner יודעת למחוק אותם. לא בטוח.

• הוסף לסימניות
תכתוב בחפש של התחל %temp%
אנטר
ייפתח תקיה - תמחק את הכל.

לפעמים זה תופס המון המון מקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה