כונן C מלא...

• הוסף לסימניות
קבלתי הודעה במחשב שכונן C מלא.
בדקתי מה הוא מכיל וראיתי תיקיה בשם AppData ששוקלת כמה ג'יגה.
בפנים יש עוד 3 תיקיות ובתוכן יש תיקיות בשמות של כל התוכנות או משהו כזה.
חוץ מזה יש את כל התוכנות גם ב-Program files וזה גם שוקל כמה ג'יגה.

בקיצור, אני מקווה שאני לא מדברת שטויות כי באמת שאין לי מושג בדברים האלה.
אבל מי יכול לעזור לי מה אפשר למחוק מה-C ואיך קרה שהוא פתאום התמלא?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תריצי את תוכנת CCleaner

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני באותה בעיה,
כבר הרצתי את ccleaner ומחקתי המון קבצי cache ועדיין אין הטבה.
מה עוד יכול להיות? רק התוכנות נמצאות אצלי על c.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1541491:
חיפשתי את זה אצלי ולא מצאתי.
אפשר קישור להורדה?
תודה רבה

בבקשה. כבר יש גי' 5 אבל לא מצאתי

קבצים מצורפים

• CCleaner 4.19.4867.rar
    4.7 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
התקנתי את התוכנה ואני רוצה להריץ אותה.
בחלון ה'חלונות' מסומן לי סל מחזור וקבצים זמניים.
ובחלון 'יישומים' מסומן לי הכל חוץ ממה שתחת הכותרת google chrome
זה בסדר?

• הוסף לסימניות
אני אישית בוחר רק את הקבצים הזמניים ואת המטמון ועוגיות של הדפדפנים, אבל זה כי המחשב שלי בדרך כלל מהיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה