כונן c מלא!!

• הוסף לסימניות
יש לי בכונן ב111 GB ובתוך הכונן נמצאים רק התוכנות והפעלה של windows (שזה בערך גג 30 GB)
עשיתי כבר ניקוי דיסק מחקתי TMP ועדיין הכונן מלא!!!!! אין מקום לכלום!!
איך זה יכול להיות? ומה עושים בשביל זה? והמחשב בקושי עובד, כי אין מקום בדיסק!
תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי.

• הוסף לסימניות
יש לך משחקים על המחשב?
או מלא תוכנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדוד סם;n4895642:
יש לך משחקים על המחשב?
או מלא תוכנות?

לא, אין לי משחקים, ולא מלא תוכנות (מחקתי תוכנות...)
ראיתי פה בפרוג, איך מרוקנים את פרימר רוקנתי וירד לי 15 GB !!
אולי יש דרך גם למחוק מפוטושופ ועוד תוכנות כאלה?

• הוסף לסימניות
אולי זה שולחן העבודה או הורדות לפעמים זה מוגדר בC בכל מקרה לבדוק מה הגודל של תיקיית משתמשים

• הוסף לסימניות
בכונן C איזה תקיה מכילה הרבה???
תעלה שמות או תמונות

• הוסף לסימניות
לעשות ניקוי דיסק במאפיינים של הדיסק

• הוסף לסימניות
כבר נתקלתי בכזה דבר
אם הכונן מתמלא ללא סיבה נראית לעין - כנראה מה שגורם לזה , זה הדבר הבא:
מדי פעם, בדר''כ פעם בכמה ימים, המחשב שלנו מגבה את עצמו ע''מ שאם יקרה משהו הוא יוכל להשתחזר לנקודה לפני ה''אסון''. השיחזור העדכני מוחק את השיחזור הקודם.
מה שקורה לעיתים נדירות זה שהשיחזורים פשוט נשארים ומצטברים. כל שיחזור כזה הוא כמה ג'יגה והמחשב פשוט הולך ומתמלא. מה שצריך לעשות זה למחוק את כל נקודות השיחזור עד לנקודה האחרונה.
הנה הדרכה:
http://forum.enativ.com/viewtopic.php?f=4&t=12117

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה