כונן C מתמלא כל הזמן

• הוסף לסימניות
יש לי כונן C SSD בגודל של 256 GB.
(237 GB זמינים)
בימים האחרונים, הוא כל הזמן מתמלא!
אני מוחקת קבצים והוא מתמלא, אין לי מושג ממה, אני עצמי לא מוסיפה שום קובץ.
ניסיתי לראות את גודל הקבצים, הגדרתי שיציג גם קבצים מוסתרים, וגם קבצים של מערכת ההפעלה, ועם זאת, עדין כאשר אני בודקת על הכונן, הוא רושם שטח בשימוש, 231 GB, ואילו כאשר אני 'תופסת' את כל הקבצים בכונן, ועושה מאפיינים, זה מגיע ל150 GB. מה ההסבר, ואיך ניתן לפתור את הבעיה.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה קבצים של הכלי שחזור מערכת, אפשר לכוון את כמות הג'יגה שהוא ישתמש, ב'הגנת מערכת' -קביעת תצורה בכל מקרה תוכלי להוריד את התוכנה TreeSizeFree בשביל לבדוק בדיוק איזה תיקייה משתמשת ובכמה.

• הוסף לסימניות
תנסי להפעיל את הכלי לניקוי הדיסק, כולל קבצי מערכת, ותראי אם יש מה למחוק.

יש לדעת שבכל חשבון משתמש, את צריכה לרוקן את סל המחזור מתוך אותו חשבון עצמו.

• הוסף לסימניות
יש לדעת שבכל חשבון משתמש, את צריכה לרוקן את סל המחזור מתוך אותו חשבון עצמו.
יש לי רק חשבון אחד.
השאלה שמטרידה אותי ממה הוא מתמלא מעצמו? אני עצמי לא מוסיפה שום קבצים, מרוקנת והוא מתמלא.
יתכן שזה מאחת מתוכנות הגיבויים? גוגל דרייב, One drive?

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות גם מאיזה וירוס. הרצת סריקה?
כן. מלבד שתי קבצים שהESET מזהה כ'עלולים להיות לא רצויים' מאז שהתקנתי את הכרום
(קבצי JS) לא נמצא משהו.

אשמח לכל עזרה. אני עכשיו כל הזמן צריכה לרוקן את הכונן.
(אציין שבכונן D שלי, (1TB, HDD) אין את הבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
תודה.
בסוף מה שתופס זה מה ששיערתי, רק שאין לי מושג למה.
התקנתי (בערך מאז שזה קורה) SqlServer.
התקיה הזו תופסת המון מקום.

upload_2019-9-22_2-11-36.png

אולם יש משהו משונה, אם אני עושה מאפיינים על התקיה, הוא רושם לי רק 9 GB.

upload_2019-9-22_2-14-0.png

(אגב, מה מבינהם הנכון??)

מה זה יכול להיות, ומדוע התקיה הזו תופסת כ"כ הרבה מקום, ומוסיפה כל הזמן

תודה!

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
אולם יש משהו משונה, אם אני עושה מאפיינים על התקיה, הוא רושם לי רק 9 GB.
[כנראה שהתת תקייה Dump שהיא זאת שתופסת את המקום, היא מוסתרת ונחשבת תיקיית מערכת, לכן היא לא נכללת בקביעת הגודל].
(אגב, מה מבינהם הנכון??)
התוכנה, ולא Explorer.
מה זה יכול להיות, ומדוע התקיה הזו תופסת כ"כ הרבה מקום, ומוסיפה כל הזמן
כשמו כן הוא, דיווחי באגים וקריסות של SQL Server, אתה צריך לבדוק בקבצי טקסט בתיקייה הזו למצוא את פשר השגיאה ולראות איך לתקן אותה.

• הוסף לסימניות
זה נראה שאין לי גישה לתקיה.
אני מנסה לגשת אליה בכמה צורות והוא לא נותן.
לחיצה כפולה דרך הסייר, העתקה של כתובת התקיה לשורת הכתובת בסייר, ולחיצה על 'סייר' בתוכנה. באף אחת מהדרכים אין תגובה.

מה אפשר לעשות?
(אגב, אני כמעט לא משתמשת בMSSQL, יעזור לעצור את הservices כשאין צורך?)

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לגשת אליה בכמה צורות והוא לא נותן.
כשאתה בתוך התוכנה, לחצן ימני על התיקייה Dump, תבחר באופציה ראשונה Explore Folder
או חפש מתוך הרשימה של הקבצים, קובץ טקסט שנראה כמו לוג, לחיצה ימנית, פתח

• הוסף לסימניות
תבחר באופציה ראשונה Explore Folder
זה גם ניסיתי בהתחלה, גם לא מגיב.
את הקבצים, אין לי מושג איך לפתוח.
פתחתי בפנקס רשומות, זה נראה ג'יבריש

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה