כונן c מתמלא מעצמו

• הוסף לסימניות
בעשרות gb מדוע ומה ניתן לעשות

• הוסף לסימניות
אולי קבצי הזמניים של הגרפיקה על כונן C?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1762134:
אולי קבצי הזמניים של הגרפיקה על כונן C?
אני מתעסקת עם תלת מימד.
איפה הקבצים הזמניים נמצאים?

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש %TEMP% ותמחקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1762167:
תעשי חיפוש %TEMP% ותמחקי

זה לקבצים הרגילים של המערכת תמחקי אותם בלי קשר , ומומלץ להתקין סי קלינר

הזמניים של תלת מימד אני מסופק אם זה אותו מקום!

נחכה לאלו שמשתמשים בתוכנות הללו או למבינים לעומק יותר בתלת מימד

• הוסף לסימניות
קרה גם לי,
פעם אחת המחשב שאל אותי אם לעשות גיבוי, ואני כתבתי כן ומאז כל פעם המחשב היהמגבה את החומר והכונן היה מתמלא,
טכנאי מחשבים סידר לי את זה.
אם זה לא זה זה יכול להיות וירוס מסוכן למחשב את צריכה טכנאי מחשבים.

• הוסף לסימניות
איפה הקבצים הזמניים של גרפיקה?

• הוסף לסימניות
יש הרבה קבצי זבל לווינדוס ולתוכנות שאת עובדת שממלאות את C.
את צריכה לבקש מטכנאי כל שהוא שינקה לך ויגדיר שC לא יתמלא מהם יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1762260:
יש הרבה קבצי זבל לווינדוס ולתוכנות שאת עובדת שממלאות את C.
את צריכה לבקש מטכנאי כל שהוא שינקה לך ויגדיר שC לא יתמלא מהם יותר.
גם אם זה קורה בלי לעשות כלום?

• הוסף לסימניות
משתמשת באאוט לוק או ציפור הרעם בשביל הדואר? תגדירי את זה על imop ושלא יקרא דואר ישן כלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודית מן;1762309:
גם אם זה קורה בלי לעשות כלום?

תמיד עושים משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה