• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי:
שמתי לב שכונן C שעליו מותקנות כל התוכנות מתמלא ונשארו לו גיג'ות בודדות... בקיצור, אני חייבת לרוקן שם קצת. מה אפשר למחוק? אני פוחדת לגעת בכונן הזה.
בבקשה תענו כמה שיותר מהר, זה פשוט מאט את קצב העבודה של שנינו... (שלי ושל המחשב..)
תודתי.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, סיסיקלינר יכול לעזור המון
שנית, לבדוק איזה תוכנות אינם נחוצות, ולמחוק.
[האם אתם מחזיקים חומר פיזי לא קיצורי דרך או סמלים על שלחן העבודה?]

• הוסף לסימניות
איזו מערכת הפעלה?
כמו"כ, האם יש גם כונן D? והאם יש בו מקום?

• הוסף לסימניות
מה זה דחיסה? האם זה עוזר?

• הוסף לסימניות
כל החומר שעל שולחן העבודה שוקל סה"כ 400 ק"ב, וכן - יש לי מקום בכונן D, אבל איך אדע מה להעביר אליו? ויש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. מה זה קשור?

• הוסף לסימניות
אם את עורכת וידאו, כמו שכתוב בפרופיל שלך, תבדקי לאן נשמרים כל קבצי העזר של העריכה adobe cache.

• הוסף לסימניות
הכנסי לתיקיה הראשית של קבצי המשתמש
C:\Users\user
במקום user צריך להיות השם של המחשב שלכם.
לחילופין, ניתן להיכנס לתיקיה זו: התחל> התיקיה הראשונה בצד שמאל למעלה.
שם יש לבחור בתיקיות הגדולות כמו 'מסמכים' ו'תמונות', לחיצה ימנית בעכבר> מאפיינים> מיקום> לשנות את הC לD.
כל השאלות שהוא שואל, ללחוץ על 'כן'.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה