כונן cd משמיע רעש ולא קורא ממנו

• הוסף לסימניות
בדיוק היום שאני צריכה לראות תמונות מcd, אני מכניסה את הדיסק והכונן משמיע רעש ולא קורא את הדיסק וגם לא מראה לי אותו במחשב, ניסיתי להכניס דיסקים אחרים ואותה בעיה.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1005072:
בדיוק היום שאני צריכה לראות תמונות מcd, אני מכניסה את הדיסק והכונן משמיע רעש ולא קורא את הדיסק וגם לא מראה לי אותו במחשב, ניסיתי להכניס דיסקים אחרים ואותה בעיה.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה
אולי תנסי את אותו הדיסק לכונן אחר.
אם שם עובד כנראה הבעיה בכונן.
בהצלחה, חודש טוב ומבורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעילות;1005144:
אולי תנסי את אותו הדיסק לכונן אחר.
אם שם עובד כנראה הבעיה בכונן.
בהצלחה, חודש טוב ומבורך.

זו הבעיה ניסיתי כבר בדיסק אחר תודה בכל זאת
הטכנאי אמר שצריך להחליף כונן (למה? ככה) אפילו שיום קודם עבד. מחיר : 220 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1005177:
זו הבעיה ניסיתי כבר בדיסק אחר תודה בכל זאת
הטכנאי אמר שצריך להחליף כונן (למה? ככה) אפילו שיום קודם עבד. מחיר : 220 ש"ח
אם כך המלצתי, קני כונן צורב [כולל DVD] חיצוני.
תרוויחי 2 דברים:
1. חיסכון בעלות ההתקנה [לי יש של חברת iomega Ssuper Slim DVD, קניתיו לפני מס' חודשים בלנדאו מחשבים בירושלים (אם אני זוכרת נכון עלה בסביבות 200 ש"ח) ועובד נהדר (אינו צורך התקנה פועל בשיטת הכנס הפעל) - קחי בחשבון שצריך 2 יציאות USB אחוריות פנויות (כך אצלי בכל אופן) או לחילופין מפצל USB המתחבר לאחת היציאות האחוריות. מקבלים איתו דיסק להתקנת צורב NERO].
2. שמירה מידים עסקניות של ילדים סקרנים.
3. יכולת ניוד למחשב אחר.
בהצלחה בכל.
חודש טוב ומבורך, שבת שלום.

• הוסף לסימניות
יש אותו בחו"ל בסביבות ה-100 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה