כונן SSCחיצוני

• הוסף לסימניות
למשהו יש נסיון עם ssd חיצוני במחשב נייד
איך עובדים איתו

• הוסף לסימניות
חיצוני? לא נראה לי שאפשר להתקין את מערכת ההפעלה על חיצוני.

• הוסף לסימניות
ראשית וינדוס 8 אפשר להתקין על דיסק חיצוני (גוגל WTG)
שנית אני חושב שהוא התכוון על דיסק חיצוני SSD לגיבוי//אחסון . למי שנמאס לשלם על שחזורים כל הזמן ...

דיסק 256 חיצוני אמור לעלות כ 590 שח בערך. שווה למי שיש לובעיות עם דיסקים מכניים . ההתנהלות בדיוק כמו עם דיסק רגיל .

• הוסף לסימניות
כוונתי יש לי מחשב נייד ואין לי כוננן SSD ורציתי להפעיל את המחשב דרך SSDחיצוני והזיכרון ל המחשב לגיבוי האם אפשרי?

• הוסף לסימניות
זה תלוי איזה נייד יש לך.
ברוב הניידים הזולים (הביתיים לא העסקיים) אין אפשרות לשים SSD וגם דיסק רגיל. אז האופציה שלך היא לשים SSD במקום הדיסק הרגיל ואז הדיסק הרגיל לשים במקום הצורב עם מתקן מתאם מיוחד.

אם יש לך נייד גדול 17 אינטש לפעמים יש מקום ל2 דיסקים קשיחים.

אם יש לך נייד רציני (סידרת LATITUDE של דל או THINKPAD T או X של לנובו או ELITEBOOK של HP) יש לך כנראה חריץ פנימי שנקרא MSATA או M2 בדגמים החדשים יותר ששם אפשר לשים SSD מיוחד בנוסף לדיסק הרגיל.

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש SSDחיצוני שמתחבר ליציאת USB בלי צורך לפרק חלקים מהמחשב האם אפשר להשתמש בו ככוננן C ואת הכונן הפנימי הרגיל לכונן D
תודה

• הוסף לסימניות
לא. זה רק לאחסון, וגם אם זה היה רלוונטי (אפשר עי הרבה טירחה) צוואר הבקבוק של ה USB מנטרל את רוב היתרון של ה (גם אם זה USB3)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה