כונן USB לא מזהה דיסק אונקי עם כונן וירטואלי [פרויקט השו"ת] - קוד 19

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשאני מכניס את האונקי למחשב הוא לא מוצג ב'מחשב שלי'. במחשב נוסף הוא מוצג.
חשוב לציין שהכונן תקיןו ומזהה אונקי אחרים, רק את זה [שהוא כונן וירטואלי ומזוהה כ-DVD] הוא לא מעלה.
בניהול מופיע סמל צהוב ליד הכונן USB. כשניסיתי לעשות עדכון של הכונן - הוא הוציא לי שגיאה קוד 19.

מישהו מכיר פתרון לבעיה??

• הוסף לסימניות
קוד:
Wmic baseboard get manufacturer, product

Gigabyte Technology Co., Ltd. B85M-D2V

זה היצרן.
איך אני מגיע לדרייברים ליואסבי שלו?
ועוד דבר - יש לי גם USB קדמי, שלא בחיבור ישיר ללוח אם, אלא ע"י כבל, זה משנה?
תודה

• הוסף לסימניות
תנסה במחשב אחר אולי הבעיה באונקי ולא במחשב?

• הוסף לסימניות
תנסה במחשב אחר אולי הבעיה באונקי ולא במחשב?

• הוסף לסימניות
נסו למחוק את כל התקני הUSB עם תוכנה חיצונית כמו usbdeview
לאחר הפעלה מחדש לעדכן דרייברים מהאתר היצרן
יש כאן רשימה גדולה [לא הכל נכנס בתמונה] - צריך להסיר הכל??
יואסבי מזהה.JPG

• הוסף לסימניות
Gigabyte Technology Co., Ltd. B85M-D2V
..
איך אני מגיע לדרייברים ליואסבי שלו?

ועוד דבר - יש לי גם USB קדמי, שלא בחיבור ישיר ללוח אם, אלא ע"י כבל, זה משנה?
לא משנה
זה מחובר ללוח אם

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה