יש על זה גם הדרכה למאושפזים במחלקת ילדים בבית החולים מעייני הישועה.יש ביוטיוב סרטון הדרכה של בית הספר הנסיוני לילדים של הדסה עין כרם ובו הדרכה מקסימה ומלמדת איך לבלוע כל סוג ל כדור.
הבעיה שזה חסום בנטפרי (רואים אישה), אז אני לא יכולה למצוא את הקישור.
אבל זה עוזר מגיל שנתיים ומעלה. מניסיון.
אחד הרעיונות העיקריים :
להוציא לשון
להניח את הכדור במרכז הלשון
לשתות מים מבקבוק (זה גורם להרים את הראש ולבלוע את הכדור בלי החיכוך שלו)
אפשר להוציא לשון כמה שיותר ולשים את הכדור בסוף הלשון (עד היכן שידכם מגעת) להכניס את הלשון ולבלוע, שיטה שעובדת לנו עם כדורים בגודל סטנדרטי (לא מומלץ בכדורים גדולים)
אני גם חושבת שזה על אותו בסיס רעיוני של הכוס שצירפת
השיטות הסטנדרטיות לא עבדו אצלנו עד כה... אבל אולי כדאי לראות אם יש בזה שינוייש ביוטיוב סרטון הדרכה של בית הספר הנסיוני לילדים של הדסה עין כרם ובו הדרכה מקסימה ומלמדת איך לבלוע כל סוג ל כדור.
הבעיה שזה חסום בנטפרי (רואים אישה), אז אני לא יכולה למצוא את הקישור.
אבל זה עוזר מגיל שנתיים ומעלה. מניסיון.
אחד הרעיונות העיקריים :
להוציא לשון
להניח את הכדור במרכז הלשון
לשתות מים מבקבוק (זה גורם להרים את הראש ולבלוע את הכדור בלי החיכוך שלו)
אני גם בעייתית עם הנושא, וגם טופי אני לא מצליחה לבלוע![]()
אמןמאחלת לכולנו שלא נצטרך אף פעם לבלוע כדורים...![]()
בפרט לחורףאמן
אבל אני דיברתי על כדורי ויטמין C , שזה מומלץ לכולם
האם מישהו מכיר את הכוס שבתחילת האשכול כאן ?
(אני שוקל לקנות אותה)
איפה אפשר לקנות?כן, קנינו אותה
עזרה מאד!!!
כוס יקרה מאוד,האם מישהו מכיר את הכוס שבתחילת האשכול כאן ?
(אני שוקל לקנות אותה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים