כוס של אורז

• הוסף לסימניות
ממש מזכיר את הסיפור העתיק - 'מי כאן הלל'!
אלא שפה ה'מבחן' היה לשם השעשוע, כיוון שידועות היו התשובות (הצודקות) מראש.
האם בשם הרצון לשמח את עצמך ולראות איך אכן אנשים מתרגזים כשעושים מתחום העבודה שלהם צחוק,
מותר לפגוע?...
תמהתני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;739244:
ביי ביי!
ניסיתי אתכם, ועמדתם יופי במבחן!!!

עוד נסיון כזה ואבדנו...

וכאשר אבדנו ,אבדנו.

• הוסף לסימניות
והנה הנסיון שלי...

האורז באמצע להתבשל...שערו בנפשכם.
אני בטוחה שהקומפוזיציה מדהימה,הפוקוס במיטבו והתאורה 10!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי להתקיף/להעליב/לפגוע/להתעצבן זה מה שמוריד מהרמה...
אם משהו נראה לכם לא מקצועי, הכי פשוט זה לא להגיב בכלל.

• הוסף לסימניות
חברה,
נסחפתם לגמרי!
איך אמר פה פעם מישהו? האשכולות הכי ארוכים הם אלו שלא עניניים...
באמת לא התכוונתי להציק לאף אחד, בתמימותי חשבתי שאשה פשוטה כמוני גם יודעת לצלם, אבל כיון שהראיתם לי את הכוון אני לא הולכת יותר להעלות פה שום דבר.
זהו? נרגעתם? כבודכם האבוד שב אליכם?
בהצלחה בכל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה