עזרה כורסא חשמלית

• הוסף לסימניות
שלום
קנינו כורסה חשמלית לסבתא שלי
בפועל אחרי כמה שימושים ספורים
השלט נהרס (הכורסא נשארה במצב עמידה)
הבעיה שהחברה שקנינו ממנה פשטה את הרגל - אז אין למי לפנות....
מי יודע איפה אפשר לקנות שלט לכורסא חשמלית?

• הוסף לסימניות
ישנם המון סוגי שלטים תבדוק באליאקספרס וצריך להתאים. בדיעבד אפשר ליצור שלט (כנראה זה אינפרא אדום)

• הוסף לסימניות
שלום
קנינו כורסה חשמלית לסבתא שלי
בפועל אחרי כמה שימושים ספורים
השלט נהרס (הכורסא נשארה במצב עמידה)
הבעיה שהחברה שקנינו ממנה פשטה את הרגל - אז אין למי לפנות....
מי יודע איפה אפשר לקנות שלט לכורסא חשמלית?
תבדקו מאחורה (מתחת לריפוד מחובר בד"כ עם סקוטש). קורה שאחד החוטים משתחרר ואז השלט לא עובד.

• הוסף לסימניות
@אני וביתי תודה אני אבדוק.
השלט ל הכורסא :
1753273651403.png

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה יש בארץ, או שניתן להשאיל חד פעמי רק כדאי להוריד את הכורסא למצב ישיבה.
אשמח מאד לכל עזרה.

• הוסף לסימניות
יתכן שצריך יהיה לברר עם היצרן האמריקאי אם יש צורך בשלט עבור 220v
תכתבו בגוגל 'גולדן כורסאות בארה'ב'' ותשלחו לו אימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה