מידע שימושי כותבים זיכויים במשנת יוסף? מידע חשוב

• הוסף לסימניות
אם הוא לא מאשר (לדוגמא כי כתבת שהמוצר אזל ובאמת נשאר ממנו קרטון שלם, ובעיה שלך שלא שאלת אותו), אז אין זיכוי!!
מה זאת אומרת הסתובבתי חצי שעה לחפש רוטב פטריות מסכן
שאלתי כמה פעמים איפה זה הצביעו על איזה נקודה בסוף היה שם קרטונים קטנים ריקים ואולי היה גם פזור על הרצפה, אני לא ראיתי

אחרי שעה מתקשרים שיש רוטב פטריות, תודה רבה תשאיר את הזיכוי אני לא חוזרת בשביל זה אחרי ששרפתי על זה כ"כ הרבה זמן גם.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי למה תמיד ניקים שלא מזמינים או כועסים על משנת יוססף נכנסים בכלל לאשכול
זה באמת לא בשבילכם
אף אחד לא שואל כן לקנות או לא לקנות
מי שקונה רוצה לעזור פה אחד לשני
אז בבקשה אל תיכנסו לכאן בכלל ואל תביאו עצות
כל מילה.
מעצבן שבמקום למצוא את המידע הרלוונטי צריך לעבור עשרות הודעות בעד ונגד.
לא מתאים לכם? אל תקנו, אבל תפנימו שיש כאלה שלהם זה כן נוח וכן עובד, ושחררו אותנו לקנות ולהעביר מידע בינינו!

• הוסף לסימניות
הסתובבתי חצי שעה לחפש רוטב פטריות מסכן
הולכים לאיזור שהצביעו עליו ושואלים בקול 'מישהו ראה רוטב פטריות'?
עובד במאה אחוז מהמקרים.

• הוסף לסימניות
אנחנו כל פעם שהיה צריך זיכוי, התקשרנו ועל המקום זיכו אותנו,
דרך אגב, יש להם שירות לקוחות עד שעה יחסית מאוחרת, כמדומני 19:00

• הוסף לסימניות
להתקשר?
מה אנחנו בשנות ה90?
מה הבעיה שלהם לענות במייל?

והאמת הכי מצפה מסדר גודל כזה של קמאונאות, לעשות באתר אפשרות של דיווח על זיכויים, לאחר הדיווח עובר לאישור מנהל התחנה, ולאחריה מזוכה במיידי.
כשללקוח יש מעקב על סטטוס הבקשה.

לא מסובך.
לא מובן מדוע אין אפשרות לבקשת זיכוי באינטרנט

• הוסף לסימניות
הולכים לאיזור שהצביעו עליו ושואלים בקול 'מישהו ראה רוטב פטריות'?
עובד במאה אחוז מהמקרים.
כן מישהו ראה חד אחרון על הרצפה, אני לא אמורה ללקט מוצרים שהתפזרו ברחבי הכביש ונרמסו תחת רגליהם של כולם
(חוץ מממה שגם את זה לא ראיתי) שאר הקופסאות היה ריקות.

יש לנו תחנה גרועה

• הוסף לסימניות
הכל ענין של אחראי תחנה ואחראי מעליו ,כשהאחראי תחנה מזלזל ומביא חצאי דפים לזיכוי ,ולא מקפיד על דפים מסודרים ,לוקח זמן עד שמקלידים ובפרט בחגים שלוקח עד חודש וחצי ,כמובן שמי שכותב בכתב לא קריא ,או כותב בקודים לא ברורים ,הגיוני שיחויב במקום להזדכות ,כמובן שמי שיש לו תלונות על שבועות קודמים שיכתוב פרשה ויעזור למקזכים לזכות אותו במהירות ,כמובן שלפעמים יש טעויות בפרט שמדובר בכמויות זיכויים ,והגיוני שהמקליד התבלבל במשפחה ,וחייב משפחה אחרת ,לכל אחד יש טעויות ,פשוט תפנו ותקבלו זיכוי ,חשוב לציין שבמודיעין עילית האחראי על העיר מקפיד שעד המכירה הבאה הכל יזוכה ,מלבד בחגים שלא תמיד מצליח ,הכל ענין של מנהל

• הוסף לסימניות
כן מישהו ראה חד אחרון על הרצפה, אני לא אמורה ללקט מוצרים שהתפזרו ברחבי הכביש ונרמסו תחת רגליהם של כולם

יש לנו תחנה גרועה
תפנו לשירות לקוחות ותביעו דעתכם על התנהלות התחנה
יש להם מנהל תחנות מאד מוצלח שמסתובב בכל הארץ ושמח לעזור

• הוסף לסימניות

יש לנו תחנה גרועה
תתלוננו עליו אם הוא מתקופת המתנדבים(באמת) הוא עף מהר מאוד

• הוסף לסימניות
להתקשר?
מה אנחנו בשנות ה90?
באופן כללי רוב 'שירות לקוחות' יש שירות יותר טוב בטלפון מבמייל
משום מה נראה לי שאף אחד לא באמת קורא מיילים
זה יותר מיועד לתיעוד אם רוצים בעתיד שתהיה הוכחה על פניה בנושא מסוים
או כדי להעביר מסמכים ואח"כ לוודא בטלפון שהתקבלו...

• הוסף לסימניות

יש לנו תחנה גרועה
תעברו תחנה
גם אני כשהתחלתי לקנות היה לי תלונות על ההתנהלות וגם אמרתי את זה למנהל התחנה פעם פעמיים ולא קרה כלום
אז עברתי תחנה וב"ה הרבה יותר מסודר ונעים בלי דחיפות בלי הרגשה של חלוקה וגם פתאום אין צורך בזיכויים

• הוסף לסימניות
להתקשר?
מה אנחנו בשנות ה90?
ככה זה אצלנו בישראל
פעם שלחת מייל להוט או מגדל או כל חברה אחרת וקבלת מענה ? אני לא קבלתי וגם אם כן זה אחרי שבועיים
לא מזמן רציתי לעשות ביטוח רכב והגשתי בקשות באתר לכמה חברות ויש כאלה שעדיין חוזרים אליי אפילו שעבר יותר מחודש
תתקשרי ויענו לך במקום ויזכו אותך
והאמת הכי מצפה מסדר גודל כזה של קמאונאות, לעשות באתר אפשרות של דיווח על זיכויים, לאחר הדיווח עובר לאישור מנהל התחנה, ולאחריה מזוכה במיידי.

כשללקוח יש מעקב על סטטוס הבקשה.

לא מסובך.
זה יסרבל את זה עוד יותר היום המנהל מאשר את כל הזיכויים במקום ואז שולח להם
תחשבי שהם יצטרכו לעבור על הכל ואז לשלוח לאישור למנהל ולמה שהמנהל יזכור מה קרה לפני חודש ואז יחזור אליהם ויצטרכו למיין מי קיבל אישור ומי לא ואז לזכות
בקיצור עדיף שלא

• הוסף לסימניות
שלום!
כאחת שמבצעת זיכויים ללקוחות יש לי מספר הדגשים חשובים , במיוחד בשבילכם!
* שולחים ילדים לאסוף הזמנה ובסיום הם כותבים דף זיכוי. אך לצערי כמה שאני טובה בפיענוח כתבים יש הרבה מאוד שאני לא מצליחה לזהות מה התכוונו. (זה יכול להיות גם מבוגרים שכותבים במהירות בלי לנסות לקרוא את מה שכתבו וכך זה נראה)
אז בבקשה שימו לב לכתוב בברור!!!!!!!!
*דבר שני אנחנו לא קוראי מחשבות . לדוגמא לקוחות כותבים במקום של חיוב כותבים זיכוי איך אנחנו אמורים להבין שהתכוונתם לזיכוי ?(אולי לקחתם את אותו מוצר שהזמנתם כחיוב)
*דבר שלישי כשאתם מבקשים זיכוי על מוצר שלא מאותו שבוע הקפידו לכתוב את הפרשה ...

*ובאמת כדי שלא ניכשל הקפידו לעבור על הזיכויים המגיעים לכם , כולנו בנ"א וכולנו יכולים לטעות!!!!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נותנים לכם לדווח זיכויים במייל?

אני סורבתי.
אפילו כשדיווחתי במייל אחד חוסרים + בעיות איכות נתנו החזר על השזיפים הרקובים אבל לא על החוסרים.

בגלל שנמאסס לי מהנושא, אז כפי שכבר כתבתי פה, אם יש חוסרים אז בסוף המכירה (כשמותר לקחת מה שנשאר) אני אוספת מוצרים לפי השווי החסר.
(תמיד יוצא שאני תורמת למשנת כמה שקלים)

• הוסף לסימניות

אני סורבתי.
אפילו כשדיווחתי במייל אחד חוסרים + בעיות איכות נתנו החזר על השזיפים הרקובים אבל לא על החוסרים.

בגלל שנמאסס לי מהנושא, אז כפי שכבר כתבתי פה, אם יש חוסרים אז בסוף המכירה (כשמותר לקחת מה שנשאר) אני אוספת מוצרים לפי השווי החסר.
גם אם מגיע לך זיכוי כספי – יש לזה תנאים. צריך ללכת למנהל התחנה ולבקש ממנו זיכוי. אם אין לך כוח לזה, זה לא נותן לך רשות לקחת מוצר שמישהו אחר הזמין ושילם עליו.

• הוסף לסימניות

אני סורבתי.

זה לא מתיר לקחת מהזמנות של אנשים אחרים, אחרת הכל היה גלגל ... מה שהזמנת משמים לא הגיע או היה חסר . מבחינתי לקחת מוצר של אדם במזיד - זה גניבה !!!!!

• הוסף לסימניות
אם גם אתם כותבים זיכויים במשנת יוסף בקלסר של המכירה?
כפי הנוהל שאין מקבלים במייל רק בקלסר.

שימו לב, שלצערי לאחר תקופה שהרגשתי שמשהו לא מסתדר לי בין מה שכתבתי לבין הזיכויים שקיבלתי.
התעצלתי לצערי לעשות עם זה משהו.
לאחר שראיתי שהיה חודש וחצי ללא זיכויים כלל, כשבמפורש זכרתי שהיו זיכויים רק לא זכרתי מה, החלטתי להתחיל לכתוב במקביל אצלי מה זוכה.

הקפדתי לכתוב בבית כל שבוע את הזיכויים ולעקוב.
ומתברר שבממוצע 1 מתוך 2 שבועות לא נקלט כלל אצלם במערכת ולא מתקבל זיכוי.

כלומר גם לאחר חודש עדין לא התקבל זיכוי.
פניה אליהם אגב לא עוזרת, וזה בכלל מה שעצבן אותי, רק פניה למנהל התחנה שיפנה אליהם.
והם לא מתנצלים כלל על כך שבמקרה גיליתי שכ"כ הרבה כסף לא חזר אלי.
גם לא מענין אותם מה קרה באותו חודש וחצי שאין לי מידע לגביו אבל בטוח לי שהיו בו זיכויים ולא הוחזר כלום.

בקצרה,
אם יש לכם זיכוי כלשהו במשנת יוסף,
תכתבו אצלכם באישי : פרשת כי תצא: זיכוי:....
ותעקבו אחרי שבועיים לראות שהתקבל.
יתכן שתגלו כמוני הפתעות לא נעימות.
אז הפיתרון אצלך לכתוב יותר זיכויים ממה שמגיע לך באמת

• הוסף לסימניות
גם אם מגיע לך זיכוי כספי – יש לזה תנאים. צריך ללכת למנהל התחנה ולבקש ממנו זיכוי. אם אין לך כוח לזה, זה לא נותן לך רשות לקחת מוצר שמישהו אחר הזמין ושילם עליו.
הבנת הנקרא.
לא מדובר בלקחת מוצר שמישהו הזמין ושילם.
לא.
מדובר בלקחת מוצר ש נ ש א ר אחרי שעות האיסוף.
מוצר שנועד לחזור למחסנים (או להירקב בדרך).

מנהל התחנה אצלינו מעודד את זה, זה חוסך לו עבודה ולמשנת זה חוסך הרבה בלאי.

(אולי לא בכל מקום זה ככה? אצלינו יש שעה מדוייקת שבה אפשר לקחת מה שנשאר ולדווח למשנת. את זה אגב אין בעיה לדווח במייל וכך אני עושה)

• הוסף לסימניות
הבנת הנקרא.
לא מדובר בלקחת מוצר שמעשהו הזמין ושילם.
לא.
מדובר בלקחת מוצר ש נ ש א ר אחרי שעות האיסוף.
מוצר שנועד לחזור למחסנים (או להירקב בדרך).

מנהל התחנה אצלינו מעודד את זה, זה חוסך לו עבודה ולמשנת זה חוסך הרבה בלאי.

(אולי לא בכל מקום זה ככה? אצלינו יש שעה מדוייקת שבה אפשר לקחת מה שנשאר ולדווח למשנת. את זה אגב אין בעיה לדווח במייל וכך אני עושה)
גם על מקרה כזה צריך לדווח. ובמערכת עושים חיוב+ זיכוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה