מידע שימושי כותבים זיכויים במשנת יוסף? מידע חשוב

מדובר על ממוצע של 50 שקל בכל מכירה
אז אתה מתרגז בעצם ששילמת על המוצרים, והם בעצם לא בידך?
ולא מעניין אותך שתקבל זיכוי, אלא אתה רוצה את המוצר?
אני לא חושב שאני צריך כל שבוע לעמוד הכון הכן וצא לאיסוף המוצרים שאני משלם עליהם בכסף מלא !!!
מתי אתה כן מגיע, ביחס של תחילת אמצע או סוף מכירה? (באופן קבוע כשחסר לך דברים)

לא מדובר בחלוקה אדון מדובר במכירה אם זו מכירה שכבר שולמה אז אמורים לספק את המוצר
בכל מקרה ע''פ הדין היהודי
מה אומר הדין היהודי?

אם עשית הזמנה הביתה ברמי לוי לדוגמא או בטמט ומוצר חסר, אתה רוצה שהם יבואו במיוחד להביא לך הביתה, שישלחו במיוחד את המוצר? או שאתה מסתפק בכך שהם יזכו אותך?

איזה רווח יש להם (ומה השיטה?)
רווח של אלפי שקלים(או יותר) בשבוע.

אני לא טוענת שהם עושים אותו בכוונה, אבל זה מה שיוצא.
השיטה של כתיבת זיכויים ידנית בתחנה(בחושך/עטים שלא עובדים/לחץ), ולאחר מכן אם הם הגיעו למנהל התחנה(חלקם עפים מהקלסר) הוא צריך להקליד להם אותם בלי טעויות מצידו.
גורמת שבסופו של דבר כל שבוע ככל הנראה אלפי מנויים לא מקבלים את הזיכויים שמגיעים להם, בחלקם או במלואם.\

בשיטה דיגיטלית ישירות בין המנוי למשנת באתר, זה לא היה קורה.

רווח של אלפי שקלים(או יותר) בשבוע.
מזעזע לחשוב על זה בתור רווח, זה גזל גמור.
ולכן בתור יהודים יראי שמים האינטרס שלהם צריך להיות עוד לפני האינטרס שלי, לדאוג שכל לקוח יקבל את הזיכויים המגיעים לו.

מזעזע לחשוב על זה בתור רווח, זה גזל גמור.
ולכן בתור יהודים יראי שמים האינטרס שלהם צריך להיות עוד לפני האינטרס שלי, לדאוג שכל לקוח יקבל את הזיכויים המגיעים לו.
אני לא חושב שהמטרה שלהם זה רווח(אני מעדיף לחשוב שזה לא נכון...)

אני לא חושב שהמטרה שלהם זה רווח(אני מעדיף לחשוב שזה לא נכון...)
זה מה שאני גם מעדיפה לחשוב.
אבל אז מתעצמת שוב השאלה למה הם לא דואגים שזה לא יקרה.
ואם זה סתם חוסר מודעות אז טוב שעלה האשכול הזה...

תכלס' איך אפשר לשנות את השיטה מישהו מכיר את המנהלים שם שיפנו את תשומת ליבם לאשכול הזה
כרגע לכאורה הפיתרון הכי טוב הוא כמו שכתבו, שכל אחד ירשום לעצמו למעקב שהוא מקבל חזרה את הזיכויים, ואם הוא לא מקבל אז פשוט כל שבוע "להזכיר" להם בדף של ההחזרות על הזיכויים הקודמים (לכתוב זיכוי משבוע פלוני מוצר פלוני) עד שמקבלים את כל הזיכויים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה