כמה היא לוקחתיש לי מישהי מדהימה, מעולה לגמרי, קוראים לה ברכה בר. אשלח לך בפרטי פרטים שלה, כתבי לי כאן כתובת מייל שלך.
"אלף אורות " ראית? אפשר למחוק? ושוב תודה מראשיש לי מישהי מדהימה, מעולה לגמרי, קוראים לה ברכה בר. אשלח לך בפרטי פרטים שלה, כתבי לי כאן כתובת מייל שלך.
כן, תמחקי, שלחתי לך"אלף אורות " ראית? אפשר למחוק? ושוב תודה מראש
יש לך במקרה את המייל שלהכן, תמחקי, שלחתי לך
שלחתי לך במייליש לך במקרה את המייל שלה
כשאת מחוברת תכתבי ואמחוק למען לא יראו זריםשימי מייל שלך , יש לי משהי תותחית!
אשמח שתכתבי באילו שעות את מחוברת בד"כ ואדע לתאם את עצמי ולכתוב שאוכל למחוק אח"כשימי מייל שלך , יש לי משהי תותחית!
סליחה, שאלתי אותה וזה כבר לא רלוונטיאת מחוברת?
יש לך במקרה עוד רעיוןסליחה, שאלתי אותה וזה כבר לא רלוונטי
אני אברר, אם יהיה משהו רלוונטי - אעדכן כאן.יש לך במקרה עוד רעיון
רק סתם מה לא רלוונטי בכלל או שכרגע לא כי יתכן שאוכל להמתין קצת אם זה ישתלם במחיר וכדו'סליחה, שאלתי אותה וזה כבר לא רלוונטי
לא עושה כבר....רק סתם מה לא רלוונטי בכלל או שכרגע לא כי יתכן שאוכל להמתין קצת אם זה ישתלם במחיר וכדו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים