כותב מאמרים איכותיים במחיר נוח לכל כיס!!! 30 שח למאמר!

• הוסף לסימניות
שלום,
יש יהודי יקר (מנוסה בתחום) כותב מאמרים לכל מטרה ובפרט למטרת תשתית קידומית (SEO).
מאמרים 200-300 מילים לא כולל הכותרות. יכולו את מילות המפתח לפי בקשת לקוח.
ידברו גם מעניין מילים נרדפות למילת המפתח מכלי מנהל האתרים של גוגל לפי בקשת הלקוח (אם הלקוח ירצה בכך). בקיצור כותב טוב ובמחיר נוח.

כמובן לבקשות נוספות כגון הגדלה בכמות המילים ו\או כל דבר אחד סביר להניח שיגרמו (תלוי) להוספה במחיר...

בכמות גדולה של מאמרים תתכן הוזלה קטנה במחיר.

לעוד פרטים \ שאלות \ להזמנת מאמרים יש לפנות למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או לטלפון:
0525272562
*נא לא לפנות בהודעה פרטית!

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני כותבת מאמרים כבר תקופה ארוכה... והלוואי שהייתי מקבלת סכומים כאלה, כמעט פי 3 מהמשכורת שלי...

• הוסף לסימניות
אז כמה את לוקחת למאמר? שנדע ונתייק, צרפי פרטי התקשרות.
ואם הדרישות לא גבוהות הוא יתפשר ל25שח למאמר לכמות של מאמרים. והוא מציע מאמר אופטימלי. עם מחקר מילים נרדפות ומאמר מקורי ואיכותי.

• הוסף לסימניות
קטסטרופה, איזו הפקעת מחירים!
הוא מסכים לרדת ל-10?:eek:

סליחה ומחילה על הציניות, אבל אני פשוט מזועזעת לאן הגיע ערכה של המילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;932990:
קטסטרופה, איזו הפקעת מחירים!
הוא מסכים לרדת ל-10?:eek:

סליחה ומחילה על הציניות, אבל אני פשוט מזועזעת לאן הגיע ערכה של המילה.

לא השתנה כלום! שים לא בהודעה הראשונה כתוב בפירוש שמוכן להתפשר במחיר בהזמנה של כמות של מאמרים. אז לכמה רצית שיתפשר ל29שח?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, הוא עובד בטאטוא רחובות?
או שהוא כותבמתוך שינה?
מאיפה המחירים האלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י izhaknatan7;932341:
שלום,
יש יהודי יקר (מנוסה בתחום) כותב מאמרים לכל מטרה ובפרט למטרת תשתית קידומית (SEO).
מאמרים 200-300 מילים לא כולל הכותרות. יכולו את מילות המפתח לפי בקשת לקוח.
ידברו גם מעניין מילים נרדפות למילת המפתח מכלי מנהל האתרים של גוגל לפי בקשת הלקוח (אם הלקוח ירצה בכך). בקיצור כותב טוב ובמחיר נוח.

![/B]

סליחה על השאלה, אבל גם כאן יש מילות מפתח מוכנסות בכוונה?
או שיש סיבות אחרות לתחביר העצמאי למדי?

• הוסף לסימניות
עוד מעט אני אפרסם על עיצוב לוגו 2 בשלושים ש"ח והשלישי חינם.
לאן הגענו?

• הוסף לסימניות
מה אתם רוצים? פנו אליו זה מה הוא מציע. 30שח 200 מילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י izhaknatan7;933095:
מה אתם רוצים? פנו אליו זה מה הוא מציע. 30שח 200 מילים.

האם הבנת?
מה שכולם כתבו כאן, שזה מאד מאד זול- 30 ש"ח למאמר ועוד ההנחה, בכלל...
תרשו לעצמכם לקחת יותר, כנראה שכך מקובל בשוק.
בכל אופן לכתוב מאמר, זה לא ממש קל.

• הוסף לסימניות
נלקח לתשומת הלב. אכן הוא שוקל להעלות במחיר.

• הוסף לסימניות
ברצינות, אשמח לקבל פרטים על המחירים המקובלים בשוק לנושא זה.
אני עובדת עבור חברה שמספקת מאמרים כאלה ללקוחות, לא באופן עצמאי, ומרוויחה 25 שקלים ל-600 מילים ברוטו!!! האם זה הגיוני? הבוס שלי טוען שכך מקובל בכל מקום, אבל אם אקבל מידע מהימן לגבי מקומות אחרים, אולי אוכל לבקש העלאה...

• הוסף לסימניות
ברצינות, אשמח לקבל פרטים על המחירים המקובלים בשוק לנושא זה.
אני עובדת עבור חברה שמספקת מאמרים כאלה ללקוחות, לא באופן עצמאי, ומרוויחה 25 שקלים ל-600 מילים ברוטו!!! האם זה הגיוני? הבוס שלי טוען שכך מקובל בכל מקום, אבל אם אקבל מידע מהימן לגבי מקומות אחרים, אולי אוכל לבקש העלאה...
אולי עדיף דיל שכותבת המאמרים תשלם להוצאה לאור על הזכות הנדירה להעלות את מילותיה על מכבש הדפוס. הדיגיטלי יש לומר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה