כותל 2.. לא לבעלי לב חלש!

• הוסף לסימניות
תמונה לא לפי הכללים כלל.

הופעל לחץ שנוציא משהו שונה מהכותל אז זה מה שיצא שונה. הייתי אומר שיש קצת חשיפת יתר!

קבצים מצורפים

• Copy of N4W_1949.JPG
    KB 267 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
התנצחות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;582879:
הייתי אומר שיש קצת חשיפת יתר!
מזל שאתה אומר. לא הייתי עולה על זה בחיים!
;)

• הוסף לסימניות
תמונה מעניינת שגורמת לך לחשוב אם אתה אוהב את זה..

אני עוד לא החלטתי.

אבל עצם העובדה שהתמונה גורמת לך לחשוב זה כבר משהו

• הוסף לסימניות
לפי דעתי היה יותר חזק אם הכותל היה פחות שרוף והטלית רק פסים שחור לבן,
כלומר, להדגיש שהתמונה לא שרופה בטעות.

• הוסף לסימניות
אכן הייתי אומר שיש מה לדון פה האם התמונה נעימה לצפיה או שזה קשה לצפיה . לדעתי המוזרה יש משהו ביזרי בתמונה שגרם לי להסתכל או כמה וכמה פעמים. ואכן עדיין לא החלטתי אם אני אוהב אותה או לא.
בכל מקרה חשבתי שקצת תגובות כאן יארגנו לי את המחשבות עליה... בנתיים אני רואה שהציבור לא ממש רואה בתמונה איזה שהוא עניין רע או טוב . ?!

• הוסף לסימניות
קשה לי לאהוב את הצילום הזה, מבחינה טכנית הוא לוקה בחסר ואתה יודע את זה.

לעומת זאת התוצאה יצאה מעניינת דווקא בגלל הבעיה הטכנית אבל החלקים השרופים צועקים ותופסים יותר מידי את העין ואם לא היית כותב שזה בכותל לא הייתי יודע את זה.

תכל'ס אם לא היד הזקנה הייתי מעיף את התמונה הזאת, היד יוצרת סיפור וההגדרה של הצילום הזה לדעתי היא פאשלה חביבה (יש כאלה שהיו מעבדים לכיוון הזה) :)

• הוסף לסימניות
לא חושב שיש כאן עניין של תמונה שלא בכללים
יש כאן תמונה שרופה נקודה.

אם הדרך שלך להוציא משהו אחר מהכותל זה ע"י לשרוף את התמונה מצבך לא משהו...
(אגב, זה נראה כאילו זה נעשה בתוכנה ולא בצילום עצמו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;583740:
לא חושב שיש כאן עניין של תמונה שלא בכללים
יש כאן תמונה שרופה נקודה.

אם הדרך שלך להוציא משהו אחר מהכותל זה ע"י לשרוף את התמונה מצבך לא משהו...
(אגב, זה נראה כאילו זה נעשה בתוכנה ולא בצילום עצמו)

תודה תמיר על התגובה ...
גילוי נאות: התמונה אכן שרופה בצילום ולא בתוכנה . העבודה שנערכה בתמונה הוא הוספת ניגודיות וגם הורדת רוויה.
אומר את האמת מלכתחילה לא ציפיתי לתגובות קלות וגם מאיר הודיע לי שזה לא יקרה. בכל זאת ניסיתי.
ועכשיו תמיר איתגרת אותי אני ינסה בימים הקרובים לתפוס את הסיטואציה הזו שוב בצורה טובה יותר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;583755:
תודה תמיר על התגובה ...
גילוי נאות: התמונה אכן שרופה בצילום ולא בתוכנה . העבודה שנערכה בתמונה הוא הוספת ניגודיות וגם הורדת רוויה.
אומר את האמת מלכתחילה לא ציפיתי לתגובות קלות וגם מאיר הודיע לי שזה לא יקרה. בכל זאת ניסיתי.
ועכשיו תמיר איתגרת אותי אני ינסה בימים הקרובים לתפוס את הסיטואציה הזו שוב בצורה טובה יותר!!

בכלל לא התייחסתי לסיטואציה....
יש כ"כ הרבה מה להוציא בכותל.

תנסה לבוא בשעות הפחות מוכרות... 03:00-05:00 לפנות בוקר

• הוסף לסימניות
בס"ד

יש כאן משו מעניין.

אבל לא לזה התכוון המשורר כשאמר "אפשר להוציא מהכותל יותר"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה