• הוסף לסימניות
זה המקסימום שיכולתי להתכופף!

אשמח לקבל הערות וכן הארות. על התמונה ועל העיבוד הקל שנעשה בה.

תמונות נוספות של הכותל יעלו בהמשך השבוע

קבצים מצורפים

• Copy of N4W_2189.JPG
    KB 513.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה, באמת זווית יפה!
(עכשיו אני מבינה מה ראה בן השנתיים שלי בכותל...)

• הוסף לסימניות
תמונה נחמדה.
דווקא הזוית האופקית קצת מציקה לי. נראה כאילו הכותל נוטה אחורנית.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה,
רק נראה לי שהתאורה לא כ"כ מעניינת והצבעים קצת חד גוניים לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;582036:
מאוד מאוד יפה,
רק נראה לי שהתאורה לא כ"כ מעניינת והצבעים קצת חד גוניים לא?
הצבעים אכן חדגונים אלא שלדעתי התאורה עדיין מעניינית. לא תמיד צריך תאורה מענינת מאד. כי כאשר התאורה אכן מענינית היא הופכת להיות נושא התמונה , מה שלא תמיד כדאי.

לסיכום התאורה ה"יבשה" לדעתי כאן מוסיפה נופך מיסתורי ומעט רוחני. ובנוסף אינה מאפילה על השדר של הקדושה העדינה.

אשמח לשמוע חוו"ד נוספות.

• הוסף לסימניות
נחמד.
חשוך מדי לטעמי.
היה עדיף לא לחתוך את הרגליים של הכסא.

• הוסף לסימניות
חביב.

זווית מעניינת.

הייתי מחמם במשהו את הצבעים.

• הוסף לסימניות
מסכים לחלוטין בעניין החושך או הצבע
תשאיר כך ממש הכנסת אותי לאווירת הקדושה
תמונה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
בס"ד

מקום שראינו ממנו כ"כ הרבה צילומים.
חייבים לעבוד קשה כדי להביא משם משו חדש. זה לא קורה בצילום הזה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;582693:
בס"ד

מקום שראינו ממנו כ"כ הרבה צילומים.
חייבים לעבוד קשה כדי להביא משם משו חדש. זה לא קורה בצילום הזה.

בהצלחה.

מסכים עם הקביעה שזה נהפך כבר למקום נדוש אך עדיין הזוית של הצילום הזה נראתה לי שונה . התשדורת של האדם היושב ללמוד במרכז הרחבה והתקשורת סמויה עם הכותל נראה לי מתאים ע"מ לחלוק אותו ..

נכתב ע"י Srool;582317:
נחמד.
חשוך מדי לטעמי.
היה עדיף לא לחתוך את הרגליים של הכסא.

מסכים בענין חיתוך הרגלים .... חבל שאין עדשה רחבה:mad:

• הוסף לסימניות
הייתי מכניסה לתמונה את התאורה השמאלית.
אבל עדין זה יפה ומשרה אוירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה