את התמונה או את התיבת טקסט?ואיך עושים שאני יוכל לשים את זה בכל מקום בדף?
מה הכוונה לא מצליח, מה אין לך שמופיע בהסרטה שצירפתי לעיל?לא מצליח לעשות ללא מיתאר
התמונה שהעליתי לא הולך לי להזיזאת התמונה או את התיבת טקסט?
לוחצים על התמונה או על מסגרת הטקסט וגוררים למקום הרצוי.
מצורפת הסרטת מסך
צפה בקובץ המצורף 1082308
יש לי אבל זה לא עושה את זהמה הכוונה לא מצליח, מה אין לך שמופיע בהסרטה שצירפתי לעיל?
לחצת על גלישת טקסט > מאחורי הטקסט ? אם לא - נסה לעשות ואח"כ לגרורהתמונה לא הולך לי להזיז
אפשר צילום מסך?יש לי אבל זה לא עושה את זה
הצלחתי לא הלכתי למקום הנכון!לא מצליח לעשות ללא מיתאר
ב"הנכתב ע"י שכויח:הצלחתי לא הלכתי למקום הנכון!
התמונה שהעליתי לא הולך לי להזיז
ומה עם זה?לחצת על גלישת טקסט > מאחורי הטקסט ? אם לא - נסה לעשות ואח"כ לגרור
גררת גם את הטקסט וגם את התמונה או רק את הטקסט?אני רוצה שזה יהיה באמצע הדף ניסיתי לגרור התמונה לא הולך הטקסט שהוספתי נגרר וזה לא
לחצת על גלישת טקסט > מאחורי הטקסט ? אם לא - נסה לעשות ואח"כ לגרוראני רוצה שזה יהיה באמצע הדף ניסיתי לגרור התמונה לא הולך הטקסט שהוספתי נגרר וזה לא
מה הכונה קובץ של תמונה מוזר?איך עשית את הצילום מסך שהראת כאן?? זה בקובץ של תמונה מוזר![]()
זה עובד?יש לי וידאוף וזה עובד לי
אפשר ע"י לחיצה על חלונות ו- Gדרך אגב איך עושים הסרטת מסך?
מה זה אנימציה?מה הכונה קובץ של תמונה מוזר?
עשיתי הסרטת מסך והפכתי לאנימציה, מה זה מראה לך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים