אופיס 365 כותרות בכותרת עליונה- וורד

• הוסף לסימניות
איך אני מסדר שכל הכותרות של סגנון 'כותרת 1' ייכללו בכותרת העליונה?
עשיתי במספור עמוד הוא אומר לי שהוא לא יכול לכלול כותרת וצריך לעשות רשימה מדורגת משהו שלא בדיוק הבנתי למה כוונתו. למי שיוכל להאיר את עיני אודה לו מאד.
(וורד 2007).

• הוסף לסימניות
עליך להוסיף שדה STYLEREF בכותרת. ולבחור את הסגנון המבוקש.

צירפתי תמונה.

איני יודע איך מגיעים לזו התיבת דו שיח בוורד 2007, (אשמח אם מישהו יגלה), אך תוכל להשתמש בקיצור Alt+ה+ש.

קבצים מצורפים

• הוספת שדה בכותרת עליונה.png
    KB 26.1 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלחנן אריאל;752174:
איני יודע איך מגיעים לזו התיבת דו שיח בוורד 2007, (אשמח אם מישהו יגלה),

בלשונית הוספה > חלקים מהירים > שדה

• הוסף לסימניות
למה לא בכל העמודים זה מופיע?
יש לפעמים שאם אני יורד איזו שורה זה נעלם למעלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;755606:
למה לא בכל העמודים זה מופיע?
יש לפעמים שאם אני יורד איזו שורה זה נעלם למעלה?

הסיבה לזה, שיש לך פיסקה ריקה באותו סגנון של השדה.

• הוסף לסימניות
כן, תודה כבר עליתי על זה לבד. עכשיו נכנסתי לכתוב שהסתדרתי... הקדמת אותי.
מה שיש לי כן בעיה עם זה, שכשאני עושה שמירה וסוגר את המסמך, כשאני פותח שוב הגופן משתנה ועוד כל מיני דברים ואני צריך עוד פעם להגדיר לו את השדה ואז זה מסתדר (לא שכל כך איכפת לי רק שאני צריך לעשות את זה כמעט בכל פרק בספר מחדש).

• הוסף לסימניות
הי!
מי שרוצה יש כאן תוכנה שמוסיפה את הפונקציה הזאת לסרגל בוורד, כך שזה אוטומטי לחלוטין!
כולל עוד כמה וכמה פונקציות אוטומטיות, כגון עריכת כותרות ע"א וע"ב עם כותרת משתנה, ועם שם הספר לאורך כל הספר משני צידי הכותרת, וכגון זיהוי אוטומטי של כותרות והחלתן אוטומטית, לפי קריטריונים מסויימים, ועוד...

יש גם הרבה סוגי תוספים שם, לפיסקה, להערות שוליים, הערות חלון, קידודים עבור תג (למקצוענים), ההמון סוגי החלפות אוטומיות, להמון דברים, כגון סוגריים, הערות, בלונים, ועוד המון דברים!

אני מצרף קישור לשם בבקשה: https://ketertorah.co.il/graphics/תוספי-עימוד-לוורד-מכון-כתר-תורה/

• תודה
Reactions: RBF
  • הוסף לסימניות
ידוע לי שאפשר לעשות כותרות משתנות בעזרת חלקים מהירים וכו', אבל אני רוצה לשנות דברים בכותרת עצמה [בראש העמוד] והוא לא נותן כי זה אוטומט עושה את הכותרת שבעמוד עצמו, איך מתגברים על זה? כגון בתמונה שיהיה כתוב רק פרה אדומה ולא יותר? תודה.
1740478724435.png

• הוסף לסימניות
תחליף סגנון, על המילים שאתה לא רוצה שהם יהיו בכותרת.

• הוסף לסימניות
אפשר להחליף סגנון באותה שורה? זה לא הלך לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה