כללי כותרות \ טורים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם זה נכון שאין אפשרות לעשות באינדי טקסט מסוים גם טור אחד וגם שני טורים כמו שמקובל לעשות בספרי קודש לכותרות, ואם כן אז מה הפתרון (חוץ מתג).

• הוסף לסימניות
מחוסר ברירה גוזרים את הטקסט הנבחר ומדביקים אותו במסגרת משל עצמו
יהודה

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שכל שינוי או הגהה בטקסט משבש את כל הספר בהמשך.
כשיש לי עבודה כזאת אין לי ברירה אלא לעבור לתוכנות אחרות.

• הוסף לסימניות
האם שווה המאמץ לבנות סקריפט לנושא.
לדוגמא שאיפה שיש סגנון מסוים שהוא לעניננו הכותרת יעשה את העבודה שיקח את הטקסט ויעשה לו תיבה נפרדת ויקצר את התיבה מעל וכו'.
או שזה משהו מסובך?

• הוסף לסימניות
האם התכוונת לעשות כותרת בשורה אחת מעל 2 טורים?

יש פתרון.

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הפתרון שלך אבל הוא רק לכותרת למעלה ורק באותו סגנון, אני צודק?

• הוסף לסימניות
לא יודע מאיפה אתה מכיר את הפתרון שלי,
ישנם 2 סוגי פתרונות. בכל אחד מעלותיו הוא.

אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי את שאלתך נכון. התכוונת לכותרת בשורה אחת ומתחתיה טקסט בשני טורים, ושהכל יהיה ברצף אחד?

• הוסף לסימניות
זה מה שהתכוונתי ואתה כותב שם שזה חלקי
בקיצור אין פתרון סביר

• הוסף לסימניות
יש פתרון אדיר ושמו "תג"
הכל בקליק אחד
ואם רוצים גרפיקה או תמונות מייבאים את זה לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה האם יש פה מישהו שיכול להסביר ביודיש

• הוסף לסימניות
זה לא פתרון אדיר משום שהוא עבודה קשה שבמקדש
להחליף עמודים וזה מפריע ומבלבל מאוד מאוד צריכים לעשות עימוד בפרוגרום אחד
ורק אינדיזיין הוא הפתרון צריכים להשיג איזה סקריפטים ויהי' בסדר

• הוסף לסימניות
ידוע לך על סקריפטים בנושא

ולתג בפ: צו מאכען הספר קודש אזוי וי באונז וואס דער בלאט גייט מיט 2 Columen (איך גידעגנגט נישט ווי מזוגט 'טורים' אויף אידיש) און מדארף אויכט דעם כותרת זאל זיין אויף 1

• הוסף לסימניות
פארוואס קען מען נישט לייגען א טקסט באקס פון איין קאלום העכער דעם טקסט באקס פון 2 קאלומס

• הוסף לסימניות
אולי נפתח עוד פורום ביידיש? :)

• הוסף לסימניות
מנדי צודק פשוט אי אפשר.
אצלנו יש המון עבודה מהסוג הזה ולצערינו הרב אנחנו משתמשים לצורך זה בתוכנת "וטורה" העתיקה את מאוד יעילה.
ביקשנו מנציגת אינדיזיין בארץ לנסות ולהעלות את הבעיה בפני המפתחים. אולי בגירסאות הבאות נשמע משהו.
מי שיודע לעשות את זה הם 3b2 וכמובן תוכנת "תג" .

• הוסף לסימניות
לסיכום אין אפשרות סבירה וקלה?

• הוסף לסימניות
זה לא יאומן, אבל בתוכנת 3b2 הישנה היה פקודה לפיסקה שפשוט תשבור את מגבלת הטורים.
זה לא יאומן שעברו כבר 15 שנה, עברנו לקווארק ואח"כ לאינדזיין ועדיין אין את הפקודה הפשוטה הזו!

• הוסף לסימניות
החילוק הוא פשוט. בתוכנת 3b2 וכן בתוכנת תג. הגדרת הטורים הינה הגדרת פיסקה. ובאינדיזיין הגדרות טורים זה הגדרות מסגרת, אי לכך מסגרת שהוגדרה לטורים אינה יכולה להכיל טקסט החורג מגבולות הטורים.

חבל

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאם אני יעבוד עם טאבים נוכל לעקוף את הבעיה?
מישהו מכיר את הנושא הזה של טאבים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה