כללי כותרות משתנות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני יודעת שעושים את זה כאן, אך לא יודעת איך.

והאם יש אפשרות שרק בעמוד ימני תהיינה כותרות משתנות?
אני צריכה שבצד אחד יהיה כתוב שם הספר (קבוע), ובצד שני שם הפרק (משתנה).
יש אפשרות אוטומטית לזה, או רק ידנית?

תודה!

קבצים מצורפים

• כותרות.jpg
    KB 107.3 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
כן, בספר של מנטור. מחר- אם זה יהיה רלוונטי- אעלה. עכשיו הולכים לישון..

• הוסף לסימניות
שם הספר קבוע בצד ימין עליך להכין בתיבת טקסט במאסטר הראשי בצד הימני של המאסטר -פשוט מאוד
לענין הכותרת המשתנה בצד השמאלי התהליך מעט ארוך יותר
עליך ליצור בצד השמאלי של המאסטר תיבת טקסט, ללחוץ עם מקש הכתיבה (T) לחיצה ימנית של העכבר ולבקש insert variable-running header ובתיבה שפתחת נכתב: running header שפירושו: יצרת כותרת משתנה, כעת עליך לעדכן אותה שתשאב נתונים מפרקי הספר ותשתנה בהתאם וכלם עליך להכנס ל:type-text variable-define-running header - עריכת הכותרת המשתנה
נפתח לך חלון בו את מעדכנת:
באפשרות type בחרי את:running header ( paragraph style)
באפשרות של style את סגנון הפיסקה של כותרות הפרקים ואז לחצי על אישור.
בעמודי הקובץ תראי מיד את הכותרת המשתנה לפי פרקי הספר
באם ישנה בעיה תוכלי ליצור קשר - בהצלחה!!!:

• הוסף לסימניות
תודה! איזה פירוט!
הרבה יותר פשוט ממה שחשבתי.
יישר כוח!!!

• הוסף לסימניות
שלום רב
לא הבנתי את המהלך של שאיבת הנתונים(כלומר איך הוא משתנה)

• הוסף לסימניות
אתה מגדיר paragraph style, והתוכנה לוקחת כל עמוד את הטקסט האחרון שהיה בסטייל הזה ומשתמשת בו.
במקרה דנן יש סטייל מסויים לכותרות הסיפורים, ובכל פעם שמתחיל סיפור חדש, הכותרת מתעדכנת לפיו.

• הוסף לסימניות
עברית..............

אם אני הבנתי טוב
הכותרות למעלה משתנות כמו שם הפרק

אבל מה לעשות ואיני מבין אנגלית
ואני עובד על תוכנה CS3 בעברית

תודה למי שיכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
עזרתכם

מי שיכול לתרגם לי את זה בעברית
אני מאד ישמח
ומאד אודה לו

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי לפי זה תצליח למצוא...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 218.7 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
ובשלב שני: define - הגדר.

• הוסף לסימניות
מצטער, אני עדיין לא כלכך הבנתי האם השינוי שנעשה זה בעיצוב התת כותרת או ממש לוקחת את שמות הכותרות ומשבצת אותה בריבועי הטקסט ואם כן מאיפה נלקחים הנתונים

• הוסף לסימניות
לא בעיצוב! אלא בתוכן הכותרת. המלל עצמו משתנה לפי מה שכתוב בכותרת הפרק.
תעשה ניסיון ותבין.
מה שחשוב, כמובן, שיהיה לכותרות הללו סגנון פסקה אחיד ונפרד, והוא יהיה מוגדר ב:
define-running header

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה