כותרת? לא יודע מה- הכל נשמע משעמם ונדוש אז תכנסו וזהו

• הוסף לסימניות
ןןאו! משו משו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אבל אתה מגלה לנו את ההמשך של הסיפור:)ומה יהא על קול העיר?

ציורים מדהימים ביופיים. התלהבתי כבר כשראיתי בעיתון.

• הוסף לסימניות
ב"ה

נכתב ע"י זוית-מירי;211575:
אבל אתה מגלה לנו את ההמשך של הסיפור:)ומה יהא על קול העיר?

ציורים מדהימים ביופיים. התלהבתי כבר כשראיתי בעיתון.

ב"ה
בלי הטקסט..
ולכן יתכן ומוסיף רצון וסקרנות לפתוח את העיתון.

• הוסף לסימניות
^_^ יפה מאוד! דמויות מענינות, סגנון שונה וגם החילוק של הריבועים טוב מאוד.
בדף הראשון יש משהו שלא הבנתי ז"א אם היא אומר שבבוקר הוא היה "ילד רגיל ומחויך" (בלי יו-יו)
אז איך זה שבתמונה שהוא מחייך יש לי ביד את החוט של ה יו-יו...
בדף השני בתמונה של הלילה הדשא זוהר מידי ללילה, זה צריך להיות צבע יותר עמוק.
ואני חושבת שכדאי לשים לב שיש ריבועים די חשובים שכדאי לתת להם יותר גודל כמו הריבוע עם הצל של הפורץ. ובריבוע של הכפפות של הפורץ, לקח לי כמה שנית להבין שזה כפפות..נראה לי שכדאי שיראו אולי יותר צורה של יד.
אני מקווה שההארות שלי יעזרו, מחכים להמשך הקומיקס :)

• הוסף לסימניות
ב"ה

נכתב ע"י ARIERU;212397:
^_^ יפה מאוד! דמויות מענינות, סגנון שונה וגם החילוק של הריבועים טוב מאוד.
בדף הראשון יש משהו שלא הבנתי ז"א אם היא אומר שבבוקר הוא היה "ילד רגיל ומחויך" (בלי יו-יו)
אז איך זה שבתמונה שהוא מחייך יש לי ביד את החוט של ה יו-יו...
בדף השני בתמונה של הלילה הדשא זוהר מידי ללילה, זה צריך להיות צבע יותר עמוק.
ואני חושבת שכדאי לשים לב שיש ריבועים די חשובים שכדאי לתת להם יותר גודל כמו הריבוע עם הצל של הפורץ. ובריבוע של הכפפות של הפורץ, לקח לי כמה שנית להבין שזה כפפות..נראה לי שכדאי שיראו אולי יותר צורה של יד.
אני מקווה שההארות שלי יעזרו, מחכים להמשך הקומיקס :)

חן חן על ההארות יש בהם ממש, לקחתי לתשומת לבי.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות רק לנו את המשך הקומיקס? (מבטיחים לא להעביר הלאה, ולא חייב טקסט...) :)

אם תחליט להעלות עוד חלקים מהסיפור, תוכל לפתוח לזה אשכול חדש? זה יעזור לנו יותר להתמצא, ואם כן, טוב יהיה לתת אותה כותרת לכל האשכולות עם מספרים רצים. (מושיקומיקס 01, מושיקומיקס 02 וכו')

• הוסף לסימניות
ב"ה

נכתב ע"י א-ירושלמית;212674:
יש אפשרות להעלות רק לנו את המשך הקומיקס? (מבטיחים לא להעביר הלאה, ולא חייב טקסט...) :)

אם תחליט להעלות עוד חלקים מהסיפור, תוכל לפתוח לזה אשכול חדש? זה יעזור לנו יותר להתמצא, ואם כן, טוב יהיה לתת אותה כותרת לכל האשכולות עם מספרים רצים. (מושיקומיקס 01, מושיקומיקס 02 וכו')

אני בהחלט שוקל את העניין בחיוב
בעיקר בשל העובדה שההערות בפורום אכן עניניות ומאירות.

• הוסף לסימניות
קומיקס נהדר. תנועות הגוף מצויינות! (הפורץ הזה חמוד..)
בהצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים !!!!!
כל הכבוד!!!
מוטי : )

• הוסף לסימניות
איך נהניתי מהשבוע בירושלים... הציורים מקסימים!

• הוסף לסימניות
ב"ה

נכתב ע"י א-ירושלמית;214389:
איך נהניתי מהשבוע בירושלים... הציורים מקסימים!

תודה רבה.
אני מקווה שכל יהודי ימצא בזה הטשולנט מקור בלתי נדלה ל"עונג" ו"שמחה".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה