כללי כותרת ממוסגרת

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לעשות שהמסגרת של הכותרת תשאר בגודל מסוים כמו בתמונה הראשונה.
לעומת הדוגמא השניה שכאשר אני מגדירה את אותם הגדרות הקו התחתון הולך לפי הטקסט כמובן. (עשיתי ב PARAGRAPH RULES)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    KB 34 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כן, עשיתי ככה. אבל זה בכל זאת עבודה ידנית בשורות ארוכות מדי/קצרות מדי.

• הוסף לסימניות
איזו עבודה ידנית? זה בסגנון הפיסקה

• הוסף לסימניות
אני יודעת, אבל אחרי שהגדרתי את זה בסגנון פסקה בכל זאת הקווים במשפט קצר לדוג' ארוכים מדי אני רוצה שזה יהיה בגודל הטקסט.

• הוסף לסימניות
ב width תשני ל text. מה הסיפור?

• הוסף לסימניות
לא משנה, תודה הסתדרתי כבר.

• הוסף לסימניות
אדרבה - תעשירי אותנו - זה חשוב!!
אנשים נתקלים בזה יום יום, זה בהחלט יכול להועיל לכולם!!

• הוסף לסימניות
לא, פשוט מאוד החלטתי בהיות ויש לי את הכותרות הללו הרבה מאוד פעמים במידה ויהיה לי טקסט ארוך מדי אעשה ידנית מקשי רווח עד שירד לשורה הבאה וכך זה ישאר באותו אורך של הקו העליון. אם אין ברירה אז אין מה לעשות - ידני...

• הוסף לסימניות
עדיין לא הצלחתי להבין את הבעיה

• הוסף לסימניות
זאת הבעיה: רוצה קו תחתון כמו העליון

קבצים מצורפים

• 3.PNG
    KB 4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1984413:
זאת הבעיה: רוצה קו תחתון כמו העליון

בהגדרות הקו יש לבחור "טור"או משהו דומה, זה לא לפני כרגע) ולא "טקסט".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1984522:
בהגדרות הקו יש לבחור "טור"או משהו דומה, זה לא לפני כרגע) ולא "טקסט".

זה מה שהיא עשתה בתחילה, אבל אז זה רוחב קבוע
היא רוצה רוחב טקסט, אבל שהתחתון ייקבע לפי השורה העליון, גם אם זה מתפרס על שתי שורות.

• הוסף לסימניות
יש פתרון
אני כותב על זה עכשיו טיפ
בע"ה יישלח השבוע למנויים שלי...

• הוסף לסימניות
לא יודע מה אתה כותב... אבל במקרה כזה הייתי יוצר סגנון םסקה חדש ובו קו המורכב משני קווים דקים ובאמצע רווח כרוחב שתי שורות. ומחיל אותו (ידנית אחד אחד או עם סקריפט שלי ) על כל כותרת בת שתי שורות.

החסרון: יפריע לכותרת רצה.
הפתרון: להשתמש לזה בסגנון תו.

• הוסף לסימניות
במה כרוך להיות מנוי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1984651:
במה כרוך להיות מנוי?

בכלום
בהרשמה לרשימת התפוצה שמופיעה בחתימה שלי

• הוסף לסימניות
זה פותח לי את המייל ולא עושה כלום.

• הוסף לסימניות
פשוט תשלחי מייל לכתובת הזו

• הוסף לסימניות
למה לא להגדיר את זה בסגנון אות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה