• הוסף לסימניות
מגניב!
זה נראה עוגה על שולחן...

• הוסף לסימניות
מדהים!!
אני מסתכלת על זה שוב ושוב ...
אני רק תוהה איך מציאותי לצלם כך בלי שאף ילד או סבתא- יכנסו פתאום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1219352:
מדהים!!

כולם רצו לקרוא ל"הצלה" כשראו שהצלם נפל על הרצפה

• הוסף לסימניות
מקסים! איזו זוית תפסת! הכל שם כ"כ מושלם הבמה בידיוק עד הקצה , הכלה בול באמצע.., השמלה ניראית מצוירת, בקיצור ניראה כמעט לא מציאותי

• הוסף לסימניות
אומנותי, מרגש ומעביר חויה ואוירה.

• הוסף לסימניות
אוהה. גם פה התפתח הדיון על זה ;)
רק חבל שכאן המעצב לא נמצא בכדי להגיב...

• הוסף לסימניות
אוההו מדהים!
בתחילה זה היה נראה לי איזה משחק בסטודיו הביתי עם בובת פליי מוביל, עד שראיתי את הכיתוב..
כ"כ מדויק ויפה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1219352:
מדהים!!
תודה רבה
בשביל שיהיו תמונות בלי שמישהו יכנס לפריים או לתשומת הלב, הכלה צריכה להגיע מספיק מוקדם ;)

נכתב ע"י צילומית;1219734:
אולי תצייני שאת אומרת את זה כאחת שצילמה אותה

• הוסף לסימניות
אוקי, הכלה שהיום אתה מצלם מגיעה ב2:30
מספיק מוקדם? לא?;)

• הוסף לסימניות
דוד,לא כתבתי את כל הסודות:)
אצלי כבר היו כל הסבתות והדודות
יצא לי חרוזים:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1219894:
אוקי, הכלה שהיום אתה מצלם מגיעה ב2:30
מספיק מוקדם? לא?;)

התכוונת אמורה להגיע בשתיים וחצי, בסוף היא הגיעה שעתיים אחרי :eek: .... כצפוי.
מה עם חוק לנקיטת צעדים נגד גורמי העיקוב לכלה המאחרת ?

• הוסף לסימניות
את הצעדים למדתי ממאיר שבח,פשוט חותמים חוזה ובין היתר כותבים שחור על גבי לבן שאם הכלה מאחרת זה משבש את תוכניות הצילום וזה לא באחריות הצלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1220758:
את הצעדים למדתי ממאיר שבח,פשוט חותמים חוזה ובין היתר כותבים שחור על גבי לבן שאם הכלה מאחרת זה משבש את תוכניות הצילום וזה לא באחריות הצלם.

דווקא במקרה הזה לא היה חוזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה