עזרה כזה סגנון בדיוק באובייקט אחר-מה ללחוץ?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות בבינה של פריפיק לראות מאגר יצירות של חברים בקהילה
וכל יצירה יש אפשרות ללחוץ עליה ולהשתמש בה כסגנון/צור מחדש וכו
תכלס אני לא מצליחה להגיע לאפשרות של שימוש בסגנון בדיוק רק עם שינוי האובייקט בפרומפט
למשל ניסיתי לעבוד על התמונה של הכדור מתכתי עם הרקע ורוד תכלת סגול שמצורפת פה
לחצתי על השתמש כסגנון ונפתח לי הפרומפט של זה, שיניתי מהמילה כדור למילה לב, וזה נתן תוצאה בלי כל קשר לסגנון הזה,
יצר לי סתם לב אדום על רקע חלק
משהו יודע איך כן ניתן לעשות זאת?
זה פשוט פצצה אם יהיה שייך
(כנל כל תמונה בסגנון צמר/קרעי נייר או כל דבר אחר שאהבתי את הסגנון והצבעים ואני רק רוצה לשנות את האוביקייטים עצמם)
תודה מראששש
הפריפיק במנוי פרמיום עובד פצצה ומאפשר הכל ללא הגבלה, וגם בו יש את מודל ננו בננה פרו החדש.
חשוב לי להתמקצע בו יותר, אני לא מספיק יודעת הכל שם..

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-11-26 134110.png
    צילום מסך 2025-11-26 134110.png
    KB 735 · צפיות: 15
  • צילום מסך 2025-11-26 134302.png
    צילום מסך 2025-11-26 134302.png
    KB 283.8 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה