תנור אפייה כיבוד הורים :) אני רוצה לעזור להורי המתלבטים לקנות תנור אפיה >

• הוסף לסימניות
ND66 או ND69
אחד מהם (לא זוכרת מה לקחנו :rolleyes:)
בכיף---

• הוסף לסימניות
ND66 או ND69
אחד מהם (לא זוכרת מה לקחנו :rolleyes:)
בכיף---
סליחה על ההקפצה של אשכול ישן,
אבל אני מחפשת מידע בדיוק על הדגם הזה, ורואה שכבר יש לך אותו מעל שנה...
איך הוא? מרוצה? ממליצה? אופה טוב?
אשמח מאוד לתשובה, אני אמורה להחליט היום...

• הוסף לסימניות
להורים שלי יש תנור משולב דו תאי של סול כ-4 שנים ומאוד מרוצים!
אפשר להשתמש ב2 התאים ביחד, והטורבו עובד פצצה-(אפשר לאפות 3 תבניות בתא ביחד)
לכל התנורים יש טורבו אבל בד"כ הוא לא עובד טוב...

• הוסף לסימניות
2 תאים ביחד זה רק סול בטווח מחירים הזה.
אין לי נסיון איתו.
אבל שווה לך לברר ספיציפית עליו - כל השאר לא יכולים לעבוד ביחד (עשיתי ברור לפני שנה וקצת)
מנסיון - אם מסתדר להם מבחינת מקום - עדיף 2 תנורים של תא אחד - יוצא אותו מחיר....

יש לי של סול 4 שנים ,2 תאים עובדים בו זמנית מעולה,
התא תחתון עם מקום ל2 תבניות בו זמנית .
לא זוכרת את המחיר המדויק .

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!
אבל יש לי אופציה לבחור בין 4 דגמים של תנורים (כל אחד של חברה אחרת: נורמנדה, בקו, לנקו, בלומברג)
ו - @s פשוט קנתה את אחד מהם...
(איך מתייגים?)

• הוסף לסימניות
הנה אני;)

מרוצה מאוד! אופה מצויין
ממליצה...
בהצלחה!

• תודה
Reactions: rzp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה