עזרה כיבוי אוטומטי למחשב

• הוסף לסימניות
התחלתי את הכיבוי האוטומטי למחשב ורושם לי את זה
מה זה אומר?
1683214516372.png

• הוסף לסימניות
הוא כותב שקיימת מטלה קודמת עם שם זהה.
תעשו שוב עם שם אחר שבטוח לא יהיה קיים מהמערכת הפעלה

• הוסף לסימניות
הוא כותב שקיימת מטלה קודמת עם שם זהה.
תעשו שוב עם שם אחר שבטוח לא יהיה קיים מהמערכת הפעלה
איזה שם לכתוב?
מה שבא לי?

• הוסף לסימניות
אם המשימה נוצרה על ידך- כן

• הוסף לסימניות
אם המשימה נוצרה על ידך- כן
אפשרי לרשום גם בעברית?
כי רשמתי משימה בעברית עם שעה מסוימת ובתכלס המחשב לא התכבה לי בשעה הזאת

• הוסף לסימניות
ברוב הגרסאות לא ניתן לכתוב בעברית.
תכתבו באנגלית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשלחי צילומסך של הפקודה שכתבת לכיבוי

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, אני מעוניין שכל יום בשעה מסויימת המחשב ייכבה ויופעל מחדש, איך עושים דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אוקיי, אז דבר ראשון ב program/script את לא אמורה לכתוב את השם שאת הבאת. אלא פקודה אחרת.
הבעיה שאני לא ממש יודעת אותה, יכול להיות shutDown שזו פקודה שבנויה במחשב לכיבוי. צריך לבדוק, אנסה לראות ולכתוב כאן.
על השם אני לא יודעם למה עושה לך בעיה, יכול להיות שהרצת את הפקודה הזאת כמה פעמים ולכן הוא כותב שכבר יש לך מטלה כזאת.
תנסי אחרי שתעשי את השינויים עם שם אחר

• הוסף לסימניות
בחלון start a program במקום abc.exe אתם צריכים לכתוב:

C:/Windows/System32/shutdown.exe

באותו חלון במקום /s תכתבו: -s

• הוסף לסימניות

יש לי את המטלה בשעה אחרת
ואני רוצה להוסיף עוד שעה לכיבוי איך אני יוצרת אותה?

• הוסף לסימניות

עשיתי ולא התכבה
מעניין למה?
איך מסדרים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה