כיבוי והדלקה של המחשב

• הוסף לסימניות
הי שלום אני מהפורום השכן
קורא לפעמים שאני מדליקה את המחשב והוא לא יוצר קשר עם המסך
אני שומעת שהכל נדלק ( המסך גם דולק ) ולא רואה כלום עולה על המסך הוא נשאר כאילו כבוי
עד שאני מכבה ומדילקה ( מהכפתור הראשי - שזה מזיק למחשב ) עוד פעם או פעמים ואז המחשב נדלק ועובד רגיל
יש פתרון לזה ? איזה בעיה יכולה להיות ?
חשבתי להשאיר את המחשב במצב שינה לא לכבות אותו זה יכול להזיק לי ?
המון תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
שלום לשכנה :)

נסי לחזק את הכבל שמחבר בין המחשב למסך בשתי קצותיו,אם לא עוזר נסי להחליף כבל או לחבר המסך למחשב אחר כדי לראות אם זה חוזר על עעצמו גם שם.

• הוסף לסימניות
נשמע יותר כמו זיכרון או כרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
לא בטוח

זה שאת שומעת שהמחשב עובד זה לא אומר שהוא באמת עובד. לפעמים יש בעיה באתחול המחשב ואז למרות שהוא נדלק ועושה רעש - הוא לא מצליח לטעון את הbios ולהמשיך. ואז לא רואים כלום על המסך. הפעלה מחודשת רק יוצרת אתחול חדש ואם הוא מצליח אז המחשב עובד. בקיצור: ייתכן שזו בעיה במחשב ולא במסך או בכרטיס המסך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישיר;2217651:
זה שאת שומעת שהמחשב עובד זה לא אומר שהוא באמת עובד. לפעמים יש בעיה באתחול המחשב ואז למרות שהוא נדלק ועושה רעש - הוא לא מצליח לטעון את הbios ולהמשיך. ואז לא רואים כלום על המסך. הפעלה מחודשת רק יוצרת אתחול חדש ואם הוא מצליח אז המחשב עובד. בקיצור: ייתכן שזו בעיה במחשב ולא במסך או בכרטיס המסך

אי טעינת ביוס לא תעלה את המחשב לגמרי לא ישמעו שזה עובד אלא זה יתחיל מהתחלה כל רגע, ואם הלך הביוס כמו בעדכון כושל מה שלא נראה לי שזה מה שיש לה זה בעיה ,
התכוונת אולי לBOOT

לפעמים זה קורה במחשבים שצריך לנתק את המחשב מהחשמל ולהחזיר וככה זה עולה
יותר בקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה