בעז''ה יהיה בסדר
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
ממה שאני זוכרתשלום וברכה
אשמח לדעת ממי שהתנסה לכבס טיולון של עגלת בוגבו דגרונפליי (לא בטרפליי)
האם אפשר לפרק את הבד של המושב, וא''כ איך, אני התחלתי ונתקעתי באמצע, מצו''ב תמונות
אשמח לעזרה
אם אני מזהה נכוןאשמח להסבר ספציפי למקומות בהם נתקעתי, מצו''ב תמונות
צריך להכניס את החלק שצילמת לחלק הפתוח שבבד, משני הכיוונים ואז למשוך את הבד כלפי מעלהזה באמת הקליפס של הגגון, אבל זה אחרי ששלפתי את הגגון, השאלה עכשיו איך אני מוציא את החלק הזה, כי הוא מפריע לי להוציא את החלק של הגב
לגבי התמונה השניה זה נמצא מתחת למושב איפה שמתחיל המשענת של הגב
קשה לי לזהות איפה זהאשמח להסבר איך מפרקים את זה
זה הרתמות בטיחות?אשמח להסבר איך מפרקים את זה
פירקתם בעבר טיולון של דרגונפליי??קשה לי לזהות איפה זה
אולי תצלמי קצת יותר מרחוק
יש לך אפשרות לשלוח לי את הסרטוןאני לא הצלחתי לפרק, גם בסרטו הסבר של בוגבו אפשר לראות שהם מוציאים ומכניסים את הכיסוי על החלק הבולט. כדאי לעבוד לפי צד- תעבירי את החלק הבולט מצד אחד ואז תעבירי מהצד השני.
בהצלחה!
כן יותר מפעם אחת...פירקתם בעבר טיולון של דרגונפליי??
כי א''כ זה החלק שמחבר בין גב המושב התחתון לפלסטיק, אשמח לעזרה ממי שהתנסה
תודה רבה
אני מתכוון לחלק שמחבר את הרתמות של הכתפיים לפלסטיק, ושמה זה לא נראה טיקטקיםכן יותר מפעם אחת...
יש למטה מעין לחצניות("טיקטקים") שצריך לפתוח
יש מצב, שתעתיק לפה מה שהם כתבו לךאני הסתבכתי עם רצועות הקשירה
שלחתי מייל לבוגבו והם ענו לי ממש בפירוט
אשמח גם לקבל את המייל שלהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים