מכונת כביסה כיבוס משחקים במכונה- האם הורס את המכונה??

• הוסף לסימניות
האם כיבוס משחקים במכונה- 1. יוצא נקי
2. לא הורס את המכונה?

• הוסף לסימניות
צריכים לשים כמות קטנה יחסית של משחקים בתוך ציפית של כרית, ביחד עם כביסה כגון צבעוני או מגבות וכו.
שלא ידפוק חזק על הדפנות
ככה אני עושה , בהנחיית טכנאי

• הוסף לסימניות
אמא שלי 20 שנה מכבסת משחקים בתוך ציפית עם גומיה 15 דקות
כל סוגי המשחקים יוצאים נקיים אף פעם לא נהרסה המכונה בגלל המשחקים

• הוסף לסימניות
אמא שלי 20 שנה מכבסת משחקים בתוך ציפית עם גומיה 15 דקות
כל סוגי המשחקים יוצאים נקיים אף פעם לא נהרסה המכונה בגלל המשחקים
בטח שהיא מכבסת משחקים במכונה כי זה מכונות של פעם כמו סוס

• הוסף לסימניות
נקרע לנו הגומי של התוף מחייל של משחק בתוך כיס של סוודר לשיקולכן....

• הוסף לסימניות
בטח שהיא מכבסת משחקים במכונה כי זה מכונות של פעם כמו סוס
התכוונתי ש20 שנה היא מכבסת במכונות
עד היום את כל המשחקים של הנכדים(ויש הרבה מכל הסוגים) היא מכבסת במכונות של היום ולא קורה כלום

• הוסף לסימניות
אנחנו מכבסים כבר שנים משחקים כמו פליימוביל, קפלה, קליקס, ולגו, [פריטים לא יותר מידי גדולים כמובן] בתוך ציפית, ווואלה , הכל יופי טופי.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שהקשר של הציפית נפתח (אני סוגרת באזיקון, היא קשרה ) כל המשחקים התפזרו והגומי של המכונה נעשה קרעים קרעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה