עזרה כיבוס עגלת בוגבו בטרפליי

• הוסף לסימניות
הי,
אני רוצה לכבס בוגבו בטרפליי, ואני נתקלת בקושי.
אולי אי מי תוכל ליישב לי אותה:
בספר שמגיע עם העגלה כתוב שניתן לכביסה ביד בלבד, על הבדים כתוב שאפשר לכבס במכונה.
האם יש כאן מישהי שתאות לספר לי כיצד היא כיבסה את העגלה, ואיך יצא?

קצת דחוף, יען העגלה חייבת להתייבש לפני החג..

תודה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
הי,
אני רוצה לכבס בוגבו בטרפליי, ואני נתקלת בקושי.
אולי אי מי תוכל ליישב לי אותה:
בספר שמגיע עם העגלה כתוב שניתן לכביסה ביד בלבד, על הבדים כתוב שאפשר לכבס במכונה.
האם יש כאן מישהי שתאות לספר לי כיצד היא כיבסה את העגלה, ואיך יצא?

קצת דחוף, יען העגלה חייבת להתייבש לפני החג..

תודה וחג שמח!
אני מכבסת את הFOX תמיד על 30
זה כנראה אותם בדים

• הוסף לסימניות
אני כיבסתי את המזרון על 30 כביסה קצרה עם ג'ל כביסה לשחור וחומץ כדי לשמור על הצבע
ואת כל שאר העגלה בייד גם עם ג'ל כביסה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרות!

כיבסתי על 30 מעלות, 400 סל"ד.
יצא כמו חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה