כללי כיוון חדש לכריכה...(הציורים של הספר בתיקי העבודות מתחת לשם שלי)

• הוסף לסימניות
מישהו מתור מהפורום הזה לקח את העטיפה הישנה ועיצב את הלוגו הבא...

קבצים מצורפים

• lauf0-newlbue.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 22
  • lauf-2-kricha copy copy.jpg
    KB 154.9 · צפיות: 21
  • lauf0-new logo.jpg
    KB 106.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מרבה רעיונות - מרבה דאגה.

גם אלה יפים מאוד.
קשה לבחור.

• הוסף לסימניות
הראשון מאד מאד יפה.
האחרון מאד חיוור.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד הראשון
ומאד אהבתי את הפונט

• הוסף לסימניות
השם עכשיו עם הרבה יותר בשר ונוחכות.
מאד יפה!
הייתי הולכת על הראשון

• הוסף לסימניות
הראשון. ללא ספק. עשיר עם נוכחות.

• הוסף לסימניות
אוף. רק עכשיו שמתי לב לפוסט המוקדם בנושא הזה... אז...
למרות שהראשון עדיין יותר יפה לדעתי, מאחר והכיוון הוא מבוגרים.., אז הייתי הולך על השני. הלבן בהיר מידי לטעמי, אלא אם כן היית הולך על המלבן בצבעוני.
ד"א, הפונט מ-ש-ג-ע-! והייתי מרחיק קצת את השם של הר ארז מהמילה "לעוף"

• הוסף לסימניות
לא אהבתי איך שהאותיות "נדבקות" אחת לשניה...
הפונט גם נהיה קצת כבד מידי בשביל לעוף...

• הוסף לסימניות
אני בעד הראשון!
ומצטרפת לשיע בנושא הפונט שהוא טיפה כבד לתעופה..

• הוסף לסימניות
ענק.
אני מנחש שיש לחבר הזה קשר לחברת פונטים מסוימת.

• הוסף לסימניות
הפונט משגע. ממש מיוחד. לגבי הציור, הציפור היא ממש דמיונית, אין כזה יצור, נראה קצת מוזר, מדוע לא לשים ציור של צפור רגילה. אני יכול לשלוח לכם בחינם.

• הוסף לסימניות
הלוגו החדש יפהפה לכשעצמו, אך הקודם יותר הביע את הציפור, כי היו סלסולים רק ב-ף, ויותר מדי סלסולים זה כבר לא זה. האותיות של החדש מוצלחות יותר בהרבה!
לגבי הכריכות, כולן יפות...

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, אמנם מה שאתה עשית קודם היה צריך עוד עיבוד, אבל לעומת זאת - עכשיו זה מעובד מדי.
קודם היתה יותר עדינות, יותר רוחניות, יותר מקום לעוף.
סה"כ הכיוון של הפונט עכשיו הוא יפה, הסריפים יפים. נוצרה כותרת מאד מאד מעניינת. אבל - עבה מדי, שימוש מוגזם בעיטורים,
החיבורים בין האותיות יוצרים חללים לא ברורים שלא עושים טוב ולא נותנים למילה לעוף.
שוב - לעניות דעתי בלבד - צריך לקחת את העיבוד כמה צעדים אחורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דורון רונן;364999:
הפונט משגע. ממש מיוחד. לגבי הציור, הציפור היא ממש דמיונית, אין כזה יצור, נראה קצת מוזר, מדוע לא לשים ציור של צפור רגילה. אני יכול לשלוח לכם בחינם.

כנראה שעדיין לא ראית את הציורים המקסימים של הספר.

אמנות עם נשמה... :)

בכ"א אני סבור שעדיף להשאיר את הכריכה נקיה.

• הוסף לסימניות
גם אני מרגישה שהקישור בין האותיות כובל אותן ומטריד. הן אמורות להיות חופשיות ומשוחררות אם הן מבקשות לעוף.
העיצוב של האותיות באמת בנוי הרבה יותר, והן יפהפיות!

• הוסף לסימניות
זה מקסים!
אבל אהבתי את המינימליסטיות של הראשונה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, זה מהמם, אבל הראשון עדיף
העיבוד המיותר פשוט עושה את זה למדע בדיוני- ואני מדברת על הציפור המופלאה..בכולופן- מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה