כללי כיוון סטורי עברי באינד' CC

• הוסף לסימניות
באינדיזיין גרסת CC בחלונית STORY לא מופיע לי כיוון סטורי מימין לשמאל.
איפה טעיתי?

• הוסף לסימניות
האם יש כתיבת טקסט מימין לשמאל?

• הוסף לסימניות
כן.
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1164862&postcount=5

השאלה הזאת נשאלה כבר בפורום אבל אני מחפשת פתרון קבוע ולא מאולתר שצריך להחיל שוב ושוב.
אם יש הגדרות עברית, לא חייב להיות כיוון עברית?

• הוסף לסימניות
מקפיצה עם תוספת:
גם באילוס' יש לי בעיה, סימנים בסוף משפט מופיעים בתחילתו, כמו שקורה כאשר כיוון הטקסט הוא משמאל לימין. הכתיבה עצמה בסדר.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 21.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
באמת מתסכל עם CC..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1885053:
מקפיצה עם תוספת:
גם באילוס' יש לי בעיה, סימנים בסוף משפט מופיעים בתחילתו, כמו שקורה כאשר כיוון הטקסט הוא משמאל לימין. הכתיבה עצמה בסדר.

נשמע מאוד שלא הורדתם את גירסת ME.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1885209:
נשמע מאוד שלא הורדתם את גירסת ME.

מה ז"א??
אמרו לי שגרסת CC היא גלובלית ואין ME, וצריך להוריד אפליקצייה שתומכת עברית.
ופה "אברהם" אמר שיש הגדרה בגלגל השיניים, וסימנתי אותה!
יש גרסת ME לאילוס' בלבד?

• הוסף לסימניות
אברהם צודק שצריך לסמן ב-preferences של Creative Cloud (גלגל שיניים > Creative Cloud > שapp language "תומך עברית"). אבל נשמע כאילו לא עשיתם את זה לפני שהורדתם את התוכנות. (לא עוזר לעשות את זה אחרי.)

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, תמחקו את כל התוכנות, תשנו הגדרה לתומך עברית, ואז תתקינו מחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1885328:
מה ז"א??
אמרו לי שגרסת CC היא גלובלית ואין ME, וצריך להוריד אפליקצייה שתומכת עברית.
ופה "אברהם" אמר שיש הגדרה בגלגל השיניים, וסימנתי אותה!
יש גרסת ME לאילוס' בלבד?
אכן CC גלובלית ואין צורך להוריד שוב, אבל יש צורך להתקין שוב ולבחור בתמיכה לעברית

קבצים מצורפים

• התקנה אדובי.png
    KB 20.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להסיר את אילוס' וזה מה שעולה לי. התוכנה סגורה ואין שום קובץ פתוח.
מה זה?

קבצים מצורפים

• לכידה.pdf
    KB 759 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
וכשאתם בוחרים ב'המשך' או 'ביטול', הוא אינו מסיר את האפליקציה?
אם לא נסו הפעלה מחדש למחשב

• הוסף לסימניות
ה' האיר את עיניי למצוא פתרון...
התוכנה היתה מוצמדת לשורת המשימות. כנראה שזה בעייתי למרות שהיא לא היתה פעילה.
תודה בכ"א! למדתי כמה דברים חדשים היום... הצלחתי להסיר ומקווה שזה יסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה