כיוון רזולוציה למסך

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין, ואז הופיע לי ההוראות הבאות:

Your monitor was not detected. Please follow the instructions below to manualy install your ViewSonic monitor drivers.

NOTE: For your convenience you can print these instructions by pressing the Ctrl and P keys on your keyboard.

1. Click Start on the Windows taskbar, type "devmgmt.msc", and press Enter on your keyboard. On the User Account Control screen, click Continue. The Device Manager screen will display.

2. On the Device Manager screen, click "+" (preceding Monitors).

3. Right-click Generic PnP Monitor and select Update Driver Software. The Update Driver Software menu will appear.

4. On the Update Driver Software menu, select "Browse my computer for driver software" and select "Let me pick from a list of device drivers on my computer".

5. On the Update Driver Software menu, click Have Disk, type "c:\viewsonic" (where "c" is the boot drive), and click OK.

6. Select your monitor and click Next.
A warning message may display "Windows can't verify the publisher of this driver software." Please ignore this message and click "Install this driver software anyway."

After the wizard has successfully installed your monitor, click Close.

NOTE: The above instructions are also available on your computer in the "viewsonic" folder.

עבדתי לפי זה, אבל התיקיה viewsonic לא נמצאת אצלי במחשב כלל.. אולי צריך קודם להתקין את המסך?

• הוסף לסימניות
סליחה שכחתי לשאול.
איזה מערכת הפעלה יש לך X32 או X64?
מה שהבאתי לך אני שם לב עכשיו, זה מתאים למערכת הפעלה X64.
אם יש לך X32 אז תתקיני את הדרייבר הזה ונראה מה יגיד לך.

אחרי שאת מתקינה צריך להיפתח תקייה בכונן C בשם ViewSonic
תעשי את מה שאומרים לך בהוראות ותבחרי את ההתקנה משם.
בהצלחה

תעדכני

קבצים מצורפים

• ViewSonic_SRSWOWHD_drv15256_x32.zip
    1.2 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;573791:
סליחה שכחתי לשאול.
איזה מערכת הפעלה יש לך X32 או X64?
מה שהבאתי לך אני שם לב עכשיו, זה מתאים למערכת הפעלה X64.
אם יש לך X32 אז תתקיני את הדרייבר הזה ונראה מה יגיד לך.

אחרי שאת מתקינה צריך להיפתח תקייה בכונן C בשם ViewSonic
תעשי את מה שאומרים לך בהוראות ותבחרי את ההתקנה משם.
בהצלחה

תעדכני
אפשר הסבר מה התוכנה הזאת? או שזה סודות מקצוע?

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להתקין, זה מה שנותן לי כשאני פועלת לפי ההוראות

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 316 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אוקי הצלחתי להתקין (הפעלתי את המחשב מחדש)

אבל זה עדיין לא עוזר.. אני מצליחה להגיע לרזולוציה של 1600*900.
אבל הרזולוציה שמתאימה למסך היא 900*1440, וזה לא מופיע לי ברשימה..

• הוסף לסימניות
את מנסה להתקין אותם כמנהל או כUSER?
העלתי לך עוד תוכנה האמורה לזהות את הדרייברים הבעייתים ולתקן ולהתקין.
תבדקי אם זה יעבוד לך.

אם לא, נראה מלמעלה שיש בעיה של זיהוי המסך שלך על ידי כרטיס המסך
או שהמסך לא מקבל את הרזולוציה. [ולזה כתבתי שתנסי את המסך במחשב אחר לראות שמקבל את הרזולוציה שלך]
או שהבעיה בכרטיס המסך שלא מזהה את המסך מכל סיבה שהיא.

וכרטיס מסך נפרד תמיד טוב יותר מכרטיס מסך שבלוח אם.

בהצלחה
תעדכני

קבצים מצורפים

• driveridentifier_setup win 7.rar
    KB 347.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תשאלי ממי שהביא לך את המסך אם יש לו את הדיסק שהגיע עם המסך? (לא נראה לי) לנסות לא מזיק

• הוסף לסימניות
איך אני עובדת עם התוכנה הזו?

• הוסף לסימניות
תפני אלי באישי אשתדל להסביר לך ולעזור במיטב שאוכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה