כללי כיווץ קובץ שיעבור במייל

• הוסף לסימניות
איך אני מכווצת קובץ PDF, שישאר באיכות טובה לדפוס, שאוכל לשלוח אותו במייל

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהמון פרמטרים.
בגדול... אין לך מה לעשות.
או FTP או להגיע עם דיסק.

אם יש שקיפויות, והם אינם חשובים, את יכולה לרסטר הכל, ולעשות שמירה בשם.
חוצמזה? אין.
תנסי לעשות RAR, אם יש אובייקטים משוכפלים הוא יכול לחסוך קצת.

• הוסף לסימניות
ומה רע ב JamboMail?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;295673:
ומה רע ב JamboMail?

שתוכנת השרת שלהם מנתחת את תוכנו של הקובץ המצורף ולעיתים גורמת בו לנזקים.

הפתרון לכך הוא לבצע לקובץ קידוד שני ולא לשלוח אותו פתוח. כלומר, לא להעביר קובץ PDF כפי שהוא, אלא לדחוס אותו באמצעות ZIP (עדיף) או RAR. במצב כזה, השרת נובר רק במעטפת החיצונית ולא חודר לעומקו של הקובץ ועושה בו שמות.

• הוסף לסימניות
זה מה שהתכוונתי....
ויש סיבות נוספות למה לשים בזיפ או ראר

• הוסף לסימניות
קבצים גדולים של PDF כשאני שולח לדפוס, אני שולח דרך Gmail ללא שום כיווץ, והם עוברים יפה במהירות.
אלא שעד שהם עולים לשרת שם, זה לוקח קצת זמן.

• הוסף לסימניות
מאיר14, השאלה מה זה גדול....
מה שגדול בשבילך, בתור מעמד ספרי קודש, זה קטן מאד בשביל הגרפיקאים שמעצבים את קטלוג איקאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר14;295678:
קבצים גדולים של PDF כשאני שולח לדפוס, אני שולח דרך Gmail ללא שום כיווץ, והם עוברים יפה במהירות.

זה נורא תלוי במבנה הפנימי של ה-PDF. עיקר התקלות מתרחשות כאשר הקובץ מכיל קטעי קוד בינארי.

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה, לפשט את קבצי PDF עם תכולת קוד בינארי?

• הוסף לסימניות
לאברהם ועדי
אני מדבר על קובץ בגודל של 30 מג', זה בינתיים מה ששלחתי שם.
כפי הנראה אתם צודקים, לא בדקתי בקבצים יותר גדולים או מורכבים.
אך כדאי אולי לבדוק איך זה פועל שם בקבצים שאתם מדברים, אולי זה כן ילך שם טוב.

• הוסף לסימניות
אני כרגע עובד על משהו, ששני עמודים שלו הם יותר מ 10 מ"ב בPDF ווזה אמור להיות לפחות 100 עמודים...

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס לארכיון RAR ולחלק לחלקים.
ככה אני עושה כשיש לי PDF גדול.

קודם כל, כשמגדירים בRAR את הדחיסה המירבית, ברוב המקרים הוא מפחית משמעותית את גודל הקובץ.

דבר שני, ע"י חלוקה לחלקים אפשר לשלוח כל חלק בנפרד במייל רגיל. רק צריך לוודא שבצד השני יש מישהו עם הבנה בסיסית במחשבים שיידע לחלץ את הקובץ.

לאחרונה שלחתי קובץ של 40 מ"ב. אחרי כיווץ לRAR הוא ירד ל19 מ"ב, חילקתי אותו לשניים ושלחתי כל אחד במייל נפרד. עבד יופי.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו - לחלק בראר,
ויש גם אופציה להגדיר באאוטלוק שיפצל הודעות מעל 10 מגה נניח. הוא שולח אותן מפוצלות ומחבר אצל המקבל.

• הוסף לסימניות
אני אמנם יודע לחלץ קבצים פחות יותר, אלא שאיני יודע איך לכווץ.

אך אם כבר דיברו כאן על כיווץ קבצים, נשמח מאד ויהיה לתועלת הכלל אם אחד מאלו שיודעים לכווץ יתן כאן הדרכה קלה איך לכווץ ואיך לחלץ קבצים. ותבוא עליו ברכת טוב.

• הוסף לסימניות
עם תוכנת כיווץ. יש לך?
(זיפ אפשר גם בחלונות בלי תוכנת כיווץ)
(WinZip, WinRar, WinAce, 7-Zip ועוד ועוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה