כיווץ קובץ

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ וידאו של 32.8MB שאני רוצה להעלות יש מצב לכווץ אותו לפחות מ29MB?
(כיווצתי לRAR)
(סורי על הבורות)

• הוסף לסימניות
אפשר באמצעות הפחתת האיכות ואולי אף הורדת הקול. יש לך חיבור פתוח לאינטרנט?

• הוסף לסימניות
יש לי אתרוג! ואיך מפחיתים איכות?

• הוסף לסימניות
המרה לAVI

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות כמה פעמים והוא מוריד עוד ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;653322:
יש אפשרות לעשות כמה פעמים והוא מוריד עוד ועוד

לא, לא הלך!
יכול להיות שRAR מכווץ רק 3 MB? נשמע לי לא הגיוני! א"א לשנות שם הגדרות? אולי יחס דחיסה או משהו...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לחלק את הקובץ לחלקים כל אחד בראר נפרד ובפתיחה זה מתאחד

• הוסף לסימניות
אני המרתי קובץ מ-193 מגה ל-19 מגה,
אני לא מבינה בדיוק בהגדרות של מה שעשיתי, אבל פשוט חיפשתי באינטרנט תוכנה להורדת גודל של קובץ הוידיאו וניסיתי. השתמשתי בתוכנה הזו שאני מעלה לכאן.
את ההוראות צריך לחפש- לקחתי מהאתר שממנו הורדתי את התוכנה.

קבצים מצורפים

• VirtualDub-1.5.2.zip
    KB 612 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה