כיול מחשב

• הוסף לסימניות
איך עושים כיול מחשב שהמחשב יהיה בצבעים הנכונים?

• הוסף לסימניות
כיול מסך את מתכוונת?
מצטרפת לשאלה

• הוסף לסימניות
כן כיול מסך
הצבעים שלי לא 100% נכונים.
משום מה זה מתבטא כשאני מדפיסה בדיגטלי.
מתסכל אותי מאוד

• הוסף לסימניות
אני מדברת על הבדלים בין מה שהמסך שלי מראה למה שיוצא בהדפסה,לא בהבדלים בין תוכנות

• הוסף לסימניות
כנ"ל
אני תמיד מבקשת מאיכות שאם הוא רואה בעיות, שיתקן. וזה עובד מצוין
אבל אני עדיין מעדיפה לדעת שהוצאתי ממני משהו מושלם ולא לסמוך על..

• הוסף לסימניות
דווקא כשהוא נגע לי זה היה נראה פחות טוב.
יש לי בעייה בגוון הכתום - חום
כשהוא נגע הילד יצא עם גוון ג'ינג'י (למזלי זה היה הדפסת נסיון בשבילי)
ככה זה לא כזה גרוע (רק אני רואה הבדל) אבל זה מציק לי ממש.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות לבד עם עין מנוסה.
אבל יש ציוד מיוחד שעולה בסביבות 150-200$
אפשר לנסות לשאול\לשכור ממישהו שיש לו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;987592:
אפשר לעשות לבד עם עין מנוסה.
אבל יש ציוד מיוחד שעולה בסביבות 150-200$
אפשר לנסות לשאול\לשכור ממישהו שיש לו.

למי יש?איך אני מגיע לזה? ניסיתי לשאול את ד"ר גוגל אבל הוא לא ממש עזר לי הפעם

• הוסף לסימניות
לרבקה יש אחד מה"מכיילים". בזמנו היא ניסתה והסתבכה.
כיול נכון עובד על 3 פרמטרים: מצלמה, סביבת עבודה והדפסה.
אם היית מדפיסה בבית או שלך היה מכונת מינילאב, אז היה הגיון בכיול.
באם את מוסרת לפוטו את התמונות והם מדפיסים את התמונות לפי הכיול שלהם, אז לא הועילו חכמים דבר.

הנה אתר שבו הוא טוען שהוא עובד לפי פרופיל צבע מכוייל.
http://www.sby.co.il/ArticlePage.aspx?AID=120

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;987769:
לרבקה יש אחד מה"מכיילים". בזמנו היא ניסתה והסתבכה.
כיול נכון עובד על 3 פרמטרים: מצלמה, סביבת עבודה והדפסה.
אם היית מדפיסה בבית או שלך היה מכונת מינילאב, אז היה הגיון בכיול.
באם את מוסרת לפוטו את התמונות והם מדפיסים את התמונות לפי הכיול שלהם, אז לא הועילו חכמים דבר.

הנה אתר שבו הוא טוען שהוא עובד לפי פרופיל צבע מכוייל.
http://www.sby.co.il/ArticlePage.aspx?AID=120
בעצם אתה אומר שאני אמורה להתאים את המסך שלי לפוטו שאני עובדת איתו?
זה לא ברור לי כי כשעיצבתי אלבום דיגטלי כיתוב כתום יצא בהדפסה ממש בהיר כשאני ראיתי אותו על המצב ממש זורח, מצד שני שיער בלונדיני במקומות המוארים קיבל גוון כתום (שוב- אצלי במסך זה לא היה נראה כך)
וגם - התפרסמו תמונות שלי באיזה כתבה בעיתון, לאכזבתי הרבה הצבעים שם היו שונים לחלוטין ממה שאני רואה על המסך אצלי
וזה עיתון מקצועי שלא חשוד בחובבנות (הורים וילדים, לא נראה לי שמישהו מפה ראה שם את השם שלי השבוע :D)
אבל זה תיסכל אותי ברמות אני חייבת לטפל בזה.
אני יפנה לרבקה. תודה

• הוסף לסימניות
יש שני דרכים.
להתאים את פרופיל המדפסת למחשב שלך.
להתאים את המחשב למרחב ההדפסה.

צבעי מסך עובדים על SRGB שזהו מרחב עבודה מאוד מצומצם.
בבית דפוס יש מרחבי צבע שונים, SRGB במינילאב או בדפוס על "פלטות" במרחב צבע הרבה יותר גדול (אדובי RGB למשל).
בבית דפוס עובדים על צבעים משלימים בCMYK כך שבזמן ההמרה מצבעי המצלמה שלך SRGB למרחב הדפוס ישנה נפילה חזקה של צב, בפרט באדומים.

לסבך אותך יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה