כללי כיול מסך

• הוסף לסימניות
ניסיתי לכייל את מסכי עם adobe gamma, ואני לא מרוצה מהתוצאה, אולי לא עבדתי עם זה נכון?
מישהו התנסה בכיול מסך ויכול להמליץ/להסביר...
תודה!

• הוסף לסימניות
אין מי שיכול לעזור לי???:(

• הוסף לסימניות
בשביל לקבל כיול טוב ונכון, צריך להשתמש במכשיר כיול.
מכשיר כיול מתחבר למחשב ומודד את הצבעים מהמסך בעזרת רכיב אופטי.
על מסך המחשב מוצג חיווי בזמן אמת של רמת הסטיה בצבע (בעזרת תוכנה תואמת).
כך המשתמש מכוון את רמות הבהירות ואת איזון הצבעים עד לקבלת תוצאה מדוייקת ונכונה.

אחרי שבוצע כיול, שומרים את ההגדרות הנכונות לקובץ פרופיל צבע.

חשוב לציין, שמסכים זולים ופשוטים, לרוב מתקשים להשיג דיוק גבוה בכיול. כמו"כ, כעבור תקופה של מס' שבועות-חודשים, המסך לרוב יוצא מכיול ויש צורך לחזור על התהליך מעת-לעת על מנת לשמור על המצב.

החברה המתמחה בתחום, היא חברת קולורטק, בניהולו של איתן קסורלה.
הם מציעים מגוון פתרונות ושירותים בתחום התאמת צבע.

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה כיול מקצועי (ויקר), אלא מינימום של התאמת הצבע, כי בדפוס יש שינוי משמעותי, מה אני יכולה לעשות?
ולשאלה נוספת, איך מסירים את הפרופיל ICC שיצרתי? ניסיתי למחוק אותו מהתיקיה ב-C, אבל המחשב עדיין מציג אותו.

• הוסף לסימניות
אם יש לך סטיה רצינית, אולי את עובדת על rgb במקום על פורמט הדפסה cmyk

• הוסף לסימניות
לא, זו לא הבעיה... תודה.
מישהו יודע להמליץ על מסך טוב?

• הוסף לסימניות
באתר הזה יש להם טסט מענין לכיול מסך (לעבור על התמונות למעלה)
http://www.lagom.nl/lcd-test/
אולי לפחות אפשר לדעת מזה כמה המסך רחוק מכיול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה