חומרה כיום , מה עדיף ללמוד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

התחלתי ללמוד ב"ה הנדסת תוכנה.
אחרי החגים אני צריכה להחליט לאיזה מסלול אני מעוניינת להמשיך
האם להמשיך במסלול של קמאטק ואם כן , פולסטאק או שבבים
ואם לא קמאטק , גם כן מה עדיף , פולסטאק או שבבים
אשמח למידע ממי שבתחום ויודע.
תודה רבה!
הכנות קלות לחג!

• הוסף לסימניות
השאלה אם כדאי דרך קמאטק?!
לדעתי כן
לגבי השבבים זה מאוד תלוי בך כמה את מתחברת לחומרה או סתם אלגוריתמיקה
הרב כתיבת קוד וכאלה? מה הסגנון
או שאת בכלל שואלת מבחינת ביקוש עבודה גובה משכורת וכו'?

• הוסף לסימניות
החומר של שבבים מאד עוזר לעבור ראיונות עבודה. גם אם מחפשים עבודה בפול סטאק. ולכן לפי דעתי כדאי ללכת לכיוון הזה

• הוסף לסימניות
השאלה אם כדאי דרך קמאטק?!
לדעתי כן
לגבי השבבים זה מאוד תלוי בך כמה את מתחברת לחומרה או סתם אלגוריתמיקה
הרב כתיבת קוד וכאלה? מה הסגנון
או שאת בכלל שואלת מבחינת ביקוש עבודה גובה משכורת וכו'?
לכאורה יותר מתחברת לאלגוריתמיקה
אולי כי לא כ"כ התחלנו חומרה?
ומענין אותי בעיקר מבחינת ביקוש , עבודה טובה ומשכורת
בדיוק כמו שכתבת

• הוסף לסימניות
החומר של שבבים מאד עוזר לעבור ראיונות עבודה. גם אם מחפשים עבודה בפול סטאק. ולכן לפי דעתי כדאי ללכת לכיוון הזה
מה ההבדל בקושי בלימודים?
כלומר, השבבים יותר קשה מפולסטאק?

• הוסף לסימניות
שבבים זה עם הרבה מתמטיקה. קחי בחשבון ...
פולסטאק נראה לי קל יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה