כיורים למטבח(לא לפסח לכל השנה) מה מוומלץ?

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כיורים למטבח(לא לפסח לכל השנה) מה מוומלץ?

• הוסף לסימניות
אני בעד נירוסטה מחברה טובה.

• הוסף לסימניות
במטבח? נירוסטה? כסוף?

• הוסף לסימניות
התקנה שטוחה, התקנה שטוחה, התקנה שטוחה.
הייתי ממליצה על חרסה אבל הוא נסדק. לאימי יש קוורץ- אבל הוא הוכתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;976141:
התקנה שטוחה, התקנה שטוחה, התקנה שטוחה.
הייתי ממליצה על חרסה אבל הוא נסדק. לאימי יש קוורץ- אבל הוא הוכתם.
אכן, רק התקנה שטוחה!!!!
אני היום מחפשת להחליף ברז למטבח שלי וכל הברזים שמייצרים היום מתאימים להתקנה שטוחה ואני מתפוצצת מהחיפושים!!!
חוץ מזה, את מונעת את הבעיה של דליפת מים בין הכיור לשיש לארון שמתחת, וחוץ מזה את מקבלת שטח אחסון יותר גדול בכיור שזה חשוב כשיש גם סירים וצלחות

• הוסף לסימניות
חרסה מתלמלא חריצים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;976194:
חרסה מתלמלא חריצים?
לא מתמלא.
מעשה שהיה כך היה:
הכנתי בסיר עצום כ-3 או 4 ק"ג ארבעס ל"שלום זכר".
כשהגיע העת לרוקן את המים הרותחים שפכתי אותם אל הכיור בקילוח בינוני ופתאום שמעתי "פק". הכיור קיבל סדק אלכסוני מהפינה למרכז.
הסדק לא מפולש, הוא רק בשכבה העליונה.
האם השימוש שעשיתי בכיור לא סביר? אני לא יודעת.
דווקא יש לחרסה אחריות, אבל היינו עצלים מידי ולא טיפלנו בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;976136:
במטבח? נירוסטה? כסוף?

בדיוק. לא רואים עליו כתמים של קפה/תה/שוקו/רוטב אדום ודומיו. ניתן להכשיר לפסח,
הוא לא מתפוצץ ממים רותחים, וגם לא רגיש כ"כ למכות מסירים.

• הוסף לסימניות
כיור בהתקנה שטוחה-הכי נוח
הסוג: האמת היא שבכולם יש חסרונות
הכי יפה לדעתי זה חרסה או קווארץ
אבל שניהם מתבלים ללא תקנה:(
לכן הלכתי על נירוסטה-יש להבריק לאחר כל שטיפה רחיצת כלים
יש אנשים שמאד מפריע להם הסימנים של האבנית והמיים לאחר השטיפה ואני מאלו.
יכול להיות שכיור נירוסטה יקר מאד נשמר יותר. אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
לי יש חרסה והוא אכן נסדק אבל פניתי והם החליפו בלי לחץ רציני. לגבי הסימנים השחורים כתבתי בימים האחרונים טיפ לניקוי. מה שלי הפריע בנירוסטה הוא שזה נראה קצת מוסדי, וכן שכלים בתוך הכיור מרעישים. לקחתי את החרסה הכי גדול וזה מדהים, בשבת כל הכלים מכל הסוגים נכנסים פנימה והשיש ריק ומסודר.

• הוסף לסימניות
האם יש לכם נסיום עם בלאנקו?

• הוסף לסימניות
הערה לתשומת לב: לאמי כיורי אקווה טופ, לי יש של שלוסר, חברה הרבה פחות נחשבת.
שתינו מרוצות מהגודל ומההתקנה השטוחה, אבל היות שאני התקנתי אותם כמה שנים אחריה, למדתי כי בכל כיור שהוא, חשוב לבחור בכזה שפני השטח שלו חלקים ואינם מחוספסים/מגורענים, כי הללו נוטים לקבל הכתמות. בקיצור, את הכיור שלי הרבה יותר קל לנקות ביחס לכיור של אמי, למרות שהוא מפירמה פשוטה משלה.

• הוסף לסימניות
אגב טיפ לניקוי כיורי נירוסטה,
בתום שטיפת הכלים ורחיצת הכיור הברקתו עם סמרטוט טבול בחומץ,
מוריד את כל כתמי המים.

• הוסף לסימניות
לבלנקו ואקווטופ יש את הכיורים מסוג קריסטדו שזה בעצם כמו קווארץ אבל עם פני שטח חלקים, כך שבעצם הוא מקבל את כל היתרונות בלי החיסרון של פני שטח מחוספסים. כ"כ יש להם אחריות מאד ארוכה(אני חושבת 12 שנים ).

• הוסף לסימניות
פורדהם FORDHAM (בריטי) 12 שנות אחריות.
יש לי אותו כבר שנה וחצי ומאד מרוצה!
יש לציין שהשארתי בתוכו סיר כמה ימים ולא שמתי לב שבתחתית הסיר יש חלודה ונהיה כתם גדול של חלודה ממש טבוע, הייתי בטוחה שהלך על הכיור. ניסיתי להשאיר אקונומיקה לשרות... לא ירד לגמרי... בעצת אימי שתחי' השפרצתי בנדיבות סנו אנטי קאלק והשארתי למשך כל הלילה כך במשך כמה לילות וב"ה ירד לגמרי!!! לא נותר זכר!
שריטות של סירים יורדים בקלות עם ספוג הפלא!
כיור ענק עם התקנה שטוחה. שווה כל שקל!

• הוסף לסימניות
לי יש כיור אקווה טופ שהוא כיור יקר טאני לא מרוצה ממנו להחריד הוא לא חלק נראה לי שהוא גרניט
כל כתם רואים עליו והוא אף פעם לא נראה מאד לבן ונקי, צריך לנקות רק עם ספוג הפלא ואקונומיקה
במטבח הבא אני בטוח לא יקנה את זה חוץ מזה שנפל משהו כבד נראה לי פטיש והוא פשוט קיבל שקע קטן

• הוסף לסימניות
בכיור חרסה רואים כל מכה? ושריטה ולו הקטנה ביותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pink;977306:
בכיור חרסה רואים כל מכה? ושריטה ולו הקטנה ביותר?
לא, מה פתאום?
אבל אחרי שפשוף מסיבי של סירים גדולים יש את החריקות האפרפרות בשוליים.
האמת? אפשר למנוע את זה ולשים סמרטוט תחת הסיר.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי באשכול אחר- את החריקות אפשר להוריד עם משחת אסטוניש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת