כיורי מטבח- יש לי כמה שאלות

• הוסף לסימניות
האדריכלית רשמה בתוכנית כיור חלבי 50 וכיור בשרי 60.
תוך כדי ברור על כיורים, אמר לי בעל מקצוע שקשה עד לא אפשרי להשיג את אותו כיור בדיוק בשני גדלים שונים.
מה אומרים המומחים? הוא צודק?
מה כדאי לעשות?
כדאי להגדיל את החלבי ל60 או להקטין את את הבשרי ל50? (אורך השיש הוא בערך 4 מטר)
(מדובר על דירה להשכרה בת 3 חדרים מבחינת מספר הנפשות בבית)

מה גרוע בכיור של סלושסר שכולם מקללים אותו חוץ מהשריטות?
איזה כיור כן מומלץ שיהיה איכותי, פרקטי ולא מידי יקר.?

בקיצור אודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
לי יש כיורים 50 של חמת, לדירה גדולה יותר מזה.
וזה גודל מעולה, לא צריך יותר מזה.
במיוחד חבל על השיש במטבח קטן.

• הוסף לסימניות
זה הכיור מגרניט

אחריות לכל החיים.
מחיר זול לעומת מחירי גרניט.

ממליצה לקנות אותו בחיים מוחה, נותן מחיר הכי זול

• הוסף לסימניות
לי היה גם בעיה במידות כיור, אחד לקחתי 50 והשני 60 , של בלנקו , מאד נהנית ממנו
ומצאת אותו כיור בדיוק בשני הגדלים?

י יש כיורים 50 של חמת, לדירה גדולה יותר מזה.
וזה גודל מעולה, לא צריך יותר מזה.
במיוחד חבל על השיש במטבח קטן.
נראה לי שזה מה שאעשה

• הוסף לסימניות
יש בלאנקו דגם פלאון
פלאון 6 לכיור 60
פלאון 5 לכיור 50
אני מוכר ב1300 לכיור
עשיתי לכמה לקוחות ומרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה