כיורי סילגרניט חב' פדנטיקס

• הוסף לסימניות
לקוחה הגיעה עם המלצה מחנות על כיורי מטבח של חב' פדנטיקס,
הכיורים הותקנו בתצוגה בהתקנה 0
למיטב ידיעתי אין אפשרות להתקנה 0 בכיורי סילגרניט אלא רק בסילקוורץ אותם ניתן ללטש ב-0 עם השיש, גם כמה אנשי שיש אמרו כך.
וע"כ 2 שאלות:
1. האם מישהו מכאן שמע על החברה? מכיר? ממליץ? דיס?
2. האם שמעתם על אופציה של התקנה 0 בכיורים מסוג זה?

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי כך מאינסייד, והתפלאתי.
הכיור עדיין די חדש בשוק, כך שא"א להמליץ עליו בוודאות. אבל אם הבנתי נכון היצרן הוא KWC, והם ידועים באיכות של המוצרים שלהם.
יש לי לקוחה שרכשה אותם, ושיש בית ישראל הרכיבו לה, אנסה לברר לך אצלה, מה הם אמרו לגבי התקנה 0.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי כך מאינסייד, והתפלאתי.
הכיור עדיין די חדש בשוק, כך שא"א להמליץ עליו בוודאות. אבל אם הבנתי נכון היצרן הוא KWC, והם ידועים באיכות של המוצרים שלהם.
יש לי לקוחה שרכשה אותם, ושיש בית ישראל הרכיבו לה, אנסה לברר לך אצלה, מה הם אמרו לגבי התקנה 0.
תודה!
אז אני מבינה שזהו מוצר חדש, לכן כנראה לא שמעו עליו עדיין.
חדש הענין של התקנה 0 בסוג כיורים זה?
ממש יעזור לי אם תוכלי לברר את העניין

• הוסף לסימניות
בררתי.
היצרן הוא לא KWC.
התקנת 0 לא מומלצת - בשיש קיסר זה מבטל את האחריות, ובחיקויים - גם לא מומלץ כי זה עלול להתפוצץ משינויי חום וקור , ובהתקנה 0- אם מתפוצץ הכיור צריך להחליף את כל השיש.

• הוסף לסימניות
בררתי.
היצרן הוא לא KWC.
התקנת 0 לא מומלצת - בשיש קיסר זה מבטל את האחריות, ובחיקויים - גם לא מומלץ כי זה עלול להתפוצץ משינויי חום וקור , ובהתקנה 0- אם מתפוצץ הכיור צריך להחליף את כל השיש.
עזרת לי מאד, תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה