- הוסף לסימניות
אני גם התכתבתי איתם (בסוף הזמנתי מבודי)נשמח!
ותודה על המידע!
זה הפרטים של סינק
אני גם התכתבתי איתם (בסוף הזמנתי מבודי)נשמח!
ותודה על המידע!
תוכלו להרחיב מה וכמה עלה וכו'? תודה.(בסוף הזמנתי מבודי)
לא זול אבל ממה שביררתי כולם היו בערך אותו סכום (חוץ מMTI שבא בעומק 60 ולא התאים לי)תוכלו להרחיב מה וכמה עלה וכו'? תודה.
כמה העומק שעשיתם?לא זול אבל ממה שביררתי כולם היו בערך אותו סכום (חוץ מMTI שבא בעומק 60 ולא התאים לי)
הזמנתי מהם רק כיור עם המשטח ברוחב מטר - עלה 2350 לפני חצי שנה בערך, הנגר שלי עשה את הארון כי היה לי עוד נגרות בחדר הרחצה ורציתי שיהיה זהה.
כמה העומק שעשיתם?
כי אני צריך עומק הכי מינימלי שיש.
למה הסתחררת?תכלס
די הסתחררתי
אם יש לי מקום למטר ועשרה עבור ארון וכיור רחצה
איפה הכי מומלץ בדגש על זול ואיכותי?
כיור על משטח שיש או מובנה בפנים או מי ומה
אני מאזור בית שמש
אשמח לתגובות ועזרה
הצלחת להגיע למסקנה?אשמח מאד אם מישהי הזמינה ב'הומבט' ארון+כיור לרחצת תינוקות
חוות דעת על האיכות והשירות
מנסיון כמובן
אם זה רלוונטי לך, אז גם אנחנו מוכרים ארונות עם כיורים לרחצת תינוק בכל דוגמה וגודל שתרצה.יש אולי עוד מישהו שקנה ב"יוסף בשורות טובות"בבני ברק,
ואולי אתם יודעים אם הוא עושה גם ארון אמבטיה או צריך להזמין בנפרד?
תודה לעונים.
גם אצלי זה בלי חלון,אני גם עכשיו בבירורים על כיור רחצת תינוק
אשמח לתובנות!
האמת
אצלי זה אמבטיה בלי חלון רק עם וונטה לצערי, אולי אוותר על כיור ומשטח הלבשה גדול? כי המקום לא יהיה מאוורר?
באמת יהיה תלוי במחיר.
אצלי גם עם ונטה והשקענו במפוחים יקרים ולא רואה בזה בעיהאני גם עכשיו בבירורים על כיור רחצת תינוק
אשמח לתובנות!
האמת
אצלי זה אמבטיה בלי חלון רק עם וונטה לצערי, אולי אוותר על כיור ומשטח הלבשה גדול? כי המקום לא יהיה מאוורר?
באמת יהיה תלוי במחיר.
איפה הזמנת?אצלי גם עם ונטה והשקענו במפוחים יקרים ולא רואה בזה בעיה
לגבי המחיר - הכי זול וסטנדרט 3,900
עכשיו הזמנתי
כן כולל ארון 1.20 ( 2 דלתות ו2 מגרות)איפה הזמנת?
זה כולל ארון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים