להודות להלל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שמעתי על כיור שבנוי מצורה שניתן לרחוץ תינוק בתוכו.
האם לי למישהו מידע עליו?
תמונות?
תודה מראש!
האם לי למישהו מידע עליו?
תמונות?
תודה מראש!
אני עכשיו עושה.נכתב ע"י להודות להלל;2399338:שמעתי על כיור שבנוי מצורה שניתן לרחוץ תינוק בתוכו.
האם לי למישהו מידע עליו?
תמונות?
תודה מראש!
נכתב ע"י שריתיש;2399796:מה עדיף - כיור ממש גדול - כמו שכתבו כאן 80 ס"מ
או כיור 45 והמשך משטח שיש?
(כמובן שאם יש לנו 1.60 אז נעשה כיור 80 ושיש 80...)
מה העומק שלו?כיור מאיקאה מק"ט:50195552
הצורה של הכיור מאד נוחה לרחיצת תינוק, מנסיון.
כיור מטבח? כיור רחצה?אלא מספיק כיור סטנדרטי של 50-60 ס"מ
עשיתי לאחרונה אצלו. מדהים!בוריס מטבחים בירושלים מייצר כזה דבר בדיוק. המחיר שלו לא זול בכלל: 2000 ש"ח למטר (כיור + שיש), אבל זה דבר מדהים. מומלץ לראות את זה בחנות שם.
הם כותבים שזה עומק של 6 ס"מכיור מאיקאה מק"ט:50195552
הצורה של הכיור מאד נוחה לרחיצת תינוק, מנסיון.
אשמח לתמונהעשיתי לאחרונה אצלו. מדהים!
טיגראני עכשיו עושה.
כיור יציקה אחת עם השיש.
צורה מעניינת שלא נראה גדול מידי ואפילו דפני נכנס לתוכו.
לא עולה זול בכלל.
אם את רוצה עוד פרטים תשלחי לי באישי את המייל שלך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים