דרוש מידע כיור וברז מט או מבריק?

• הוסף לסימניות
ראשית אפרסם א הס"ד שהיתהלי
אתמול הייתי בחנות לכיורים וברזים וכו'
ונתנו לי הצעת מחיר בסיסית לא כול שדרוגים ותוספות.
החלטתי לשנות על זה עוד לילה ולהתיעץ והיום הלכתי למקום מול הבית ממש
ונתנו לי אותה הצעת מחיר ועוד בתוספת כולל שדרוג של ברז איזה שאני רוצה + מראה מרחפת.
ס"ד אמרנו, לא?
אז אחרי שבררתי וחטתי את רגליי-
סגרתי על משטח
וכשהגעתי לשלב הבחירה בין כיור וברז מט למבריק די התלבטתי.
לדעתי:
מבריק תמיד אלגנטי יותר. לא משנה ניקל או זהב.
הכל צריך לנקות בשתיהם רואים טביעות אצבע ולכלוך.
אבל כמו שמנקים את כל הבית ננקה גם את זה.
images

אגב, למה אין ברזים שמנת? הכי יפה ונקי לי!!

בחרתי ארונית שמנת פרובנס עם משטח זכוכית שמנת
ועליו כיור וברז גבה זהב.
תוכלו להחליט לי או לייעץ לי אם לסגור על כיור וברז מט או מבריק?
יעזור לי מאד ההזמנה שממתינה בחנות----

אולי יש לכם רעיון אחר לשילוב בים זהב לשמנת?
הריצוף מתאים לשמנת, הדלת ליד וכו'

• הוסף לסימניות
ברז זהב מט איכותי הרבה יותר מברז מבריק.
סתם מעניין כמה עלה לך ?

• הוסף לסימניות
קניתי את הברז הזהב המבריק בסוף.
עם כיור שמנת.
עלה לי ברז וכיור וארון באזור ה 2000 שקל
קניתי אצל יוסף בשורות טובות בבני ברק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה