כיור חווה

• הוסף לסימניות
בה"י

שבוע טוב,

מישהו שמע או מכיר מקרוב על כיורים כמו בתמונה המצורפת, נראה לי נקרא "כיור חווה"?

מתקינים ומוכרים כאלו בארץ?

תודה!

כיור חווה.JPG

• הוסף לסימניות
יש לחרסה כיורים כאלו.
הם לא נפוצים בשימוש, פחות מקובלים.
אך בהחלט קיימים

• הוסף לסימניות
הם נוחים יותר בגלל הגודל שלהם? יקרים יותר?
יצא לך להכיר אותם בשימוש?
מלבד רוחב הכיור (ז"א משפתו החיצונית לקצה הפנימי שלו) שהוא קצת יותר גדול כי לא צריך להשאיר שיש מ-2 הצדדים, לא רואה בו מעלות.
כמובן שאם העיצוב לא מדבר אליך במיוחד.

ולהיפך- הוא כיור בהתקנה תחתונה, כמו פעם, מצטבר המון לכלוך באזור החיבור בין הכיור לשיש, ובמשך הזמן ההתקנה עלולה להתרופף מה שיכול בין היתר לגרום לנזילות.

הייתי מסכמת את זה כך- אם העיצוב שלו מתאים לך ואת ממש אוהבת את המקוריות שבו בין שלל הכיורים בהתקנה השטוחה- תחשבי עליו.
אם לא- לא רואה סיבה...

• הוסף לסימניות
מלבד רוחב הכיור (ז"א משפתו החיצונית לקצה הפנימי שלו) שהוא קצת יותר גדול כי לא צריך להשאיר שיש מ-2 הצדדים, לא רואה בו מעלות.
כמובן שאם העיצוב לא מדבר אליך במיוחד.

ולהיפך- הוא כיור בהתקנה תחתונה, כמו פעם, מצטבר המון לכלוך באזור החיבור בין הכיור לשיש, ובמשך הזמן ההתקנה עלולה להתרופף מה שיכול בין היתר לגרום לנזילות.

הייתי מסכמת את זה כך- אם העיצוב שלו מתאים לך ואת ממש אוהבת את המקוריות שבו בין שלל הכיורים בהתקנה השטוחה- תחשבי עליו.
אם לא- לא רואה סיבה...
מודה לך מאד!

אני רואה אותו הרבה באתר האוז וחשבתי שהוא חדשני יותר, וכיור ענק בהחלט קורץ.

בכ"א הבנתי, תודה על הפירוט.

• הוסף לסימניות
זה כיור שמתאים למטבח בעיצוב כפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה