כיור חלבי 40 ס"מ

• הוסף לסימניות
שוני זה שם של חברה
רגיש זה של חרסה עלול לקבל פיצוצים שברים וכד'
מצד שני יש מי שאוהב דווקא את הברק שלהם שאין בחברות אחרות.
(חרסה זה הכיורים הוותיקים שכולנו מכירים, לא שזה רץ היום מבחינה עיצובית, רק
שהחדישים הולכים על גוון מט)

• הוסף לסימניות
החרסה של היום יותר רגישים מהכיורים הזקנים שיש לנו מלפני דור?

כמו"כ צרפתי בהודעה קודמת תוכנית של המטבח

• הוסף לסימניות
הרבה יותר רגישים, וגם בגלל הגודל.
ראיתי את הקובץ, אסתכל עליו מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
משמרת ערב אשמח לחו"דתכם האם אכן עדיף כיור חלבי קטן בשל גודל המשטח.
וכן אם יש הערות על התוכנית שהעלתי בצהרים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תכנית יפה!
אם אין לך צורך בכיור חלבי גדול אפשרי להקטין אותו אם כי המשטח של החלבי לא קטן כ"כ.
לכל אחת מסוגי הכיורים יש אפשרות למצוא גם בגדלים שונים:
נירוסטה- לחלק מהחברות יש את אותו דגם בכמה רוחבים
גרניט- לחלק מהחברות יש, לא מומלץ בכלל לקנות של חברות זולות אלא להשקיע בבלנקו/ אקווה טופ וכדו'
חרסה- יש להם 2 דגמים שמגיעים בשני רוחבים, אני אישית ממש ממליצה על כיורי חרסה, מי שאוהב את המראה המבריק, קל לניקוי, נראה נקי, השריטות והפיצוצים לא גרועים יותר מבגרניט.
הגרניט יותר 'הולך' היום עם המראה המט/ מחוספס שלהם, אך יש שדווקא לא אוהבים את המראה.

• הוסף לסימניות
שמחת אותי, אם המנהלת של הפורום אומרת שהתכנית יפה... :)
ראיתי בחנות את החרסה בהתקנה שטוחה- יש לו חן מסוים לעומת כל ה"מט" שכ"כ הולך היום.
כשהכיור נקי הוא מבריק ממש.

לא ברור למה הוא כ"כ יצא מהאופנה, לא ראיתי אותו בשום מטבח שנבנה לאחרונה.

השאלה לגבי העמידות שלו לעומת המחוספסים.

• הוסף לסימניות
התוכנית נראית טוב,
גם אני חושבת שהגודל בחלבי בסדר גמור, ואפילו יפה (יש לך פינה גדולה ממש עד הכיריים)
אפשר לתת כיור 50 בחלבי, לטובת הצד שליד התנורים תשאירי שם 40/45 ולא 35
כדי להעמיד בנוח מיחם/בר מים וכד'.
לא רצית כירה חלבית ? - תבדקי את הצורך.

• הוסף לסימניות
האמת שהקטע עם חרסה מוזר.
הלכנו לבחור כיורים. מראים לנו מלא סוגים, ואנחנו מה, לא מבינים בכלום. אני נוגעת בכיורים - מחוספסים, בגימור מט, לא נראה לי מרקם מתאים לכיור, מה לעשות.
והאיש מכירות לא מבין מה אני רוצה ממנו.
עד שאני מתייאשת ואומרת לו "תגיד, אין היום כיורים כמו שיש לנו? אין לי מושג איזו חברה, אבל כיור קבלן מלפני 30 שנה... הייתי שמחה לקבל אחד חדש כמוהו, יותר גדול, התקנה שטוחה וכו'"
הוא אומר "אה, לפני 30 שנה עשו חרסה"
כשביררתי אם החברה קיימת, התברר שכן. הוא ממליץ? כן. יש אותו בתצוגה? לא.. למה? לא ברור. בחרתי מקטלוג, וזהו.

מה הסיפור? למה לא ממליצים עליו כאחד מהטובים? למה לקחת כיורים מחוספסים שהכתמים לא יוצאים מהם? למישהי יש זמן מיותר לצחצח כיורים כל היום?

אני באמת לא מבינה.
סתם אישה שלא מתמצאת בנושא.

• הוסף לסימניות
לאקווטופ יש כיור של40/50 ס"מ?
יש לכם המלצה על מקום אמין עם מחירים טובים לבלנקו/אקוטופ?

• הוסף לסימניות
יש,
50 ס"מ דגם סוהו 100-N יש גרניט ויש קריסטדור
אבל הוא מגיע ב2 גוונים בלבד. תבדקי התאמה.
יש עוד דגמים בגודל הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה